دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۶۸۲۱
تاریخ انتشار: ۰۵ مرداد ۱۴۰۰ - ۰۸:۰۴

به گزارش آوای خزر، به نقل از رویترز بیونتک قصد دارد کارآزمایی بالینی این واکسن بر اساس فناوری mRNA برای مالاریا را تا پایان سال ۲۰۲۲ شروع کند.

این شرکت مستقر در شهر ماینتس آلمان که در طول ده ماه با همکاری شرکت آمریکایی فایزر، واکسنی برای کرونا ساخت، روز دوشنبه همچنین اعلاک کرد در حال بررسی تولید واکسن در آفریقا است تا ظرفیت تولیدی واکسن در ین قاره را بالا ببرد.

دانشمندان در سراسر جهان دهه‌ها است که به دنبال ساختن واکسنی برای پیشگیری از مالاریا، بیماری انگلی منتقل‌شونده بوسیله پشه، هستند که هر سال باعث مرگ بیش از ۴۰۰۰۰۰ نفر –عمدتا نوزادان و کودکان جوان در فقیرترین بخش‌های آفریقا- می‌شود.

اویگور شاهین، مدیر عامل شرکت بیونتک می‌گوید مالاریا یک عفونت پیچیده است که انگلی آن را ایجاد می‌کند که از شناسایی شدن بوسیله دستگاه ایمنی می‌گریزد و هدفش ساختن واکسنی است که باعث شود این واکسن از همان آغاز بوسیله دستگاه ایمنی قابل‌شناسایی شود و سلول‌های دفاعی به آن حمله کنند.

واکسن‌های mRNA (RNA پیامبر) بدن را به ساختن پروتئینی وا می‌دارند که بخشی از عامل بیماری‌زا است و پاسخ ایمنی را برمی‌انگیزد. این واکسن‌ها نسبت به واکسن‌های سنتی‌ سریع‌تر ساخته می‌شود و به طور نسبتا ساده قابل‌تطبیق دادن هستند.

تنها واکسن تاییدشده برای مالاریا به نام Mosquirix را  شرکت گلاکسواسمیت‌کلاین پس از سال‌های کارآزمایی بالینی در چندین کشور آفریقایی ساخته است، اما این واکسن اثربخشی حدود ۳۰ درصد دارد.

بیونتک همچنین قصد دارد که کارآزمایی بالینی برای یک واکسن نامزدشده برای سل بر اساس فناوری mRNA را در سال ۲۰۲۲ شروع کند و همچنین با گروهی از شرکت‌های همکار واکسن‌هایی با استفاده از همین فناوری بر ضد ۹ بیماری عفونی متفاوت و نیز سرطان بسازد.

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر: