دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۷۱۰۲
تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۵

به گزارش آوای خزر، یکی از خوشمزه‌ترین غذاهای سفره‌های ایرانی شوید پلو است که عطر و طعم خاص و بی‌نظیری دارد. تهیه شوید پلو در منزل به‌راحتی امکان‌پذیر است و شما می‌توانید با مقداری برنج و شوید و روغن و نمک این غذای خوشمزه را تهیه کنید.

شوید پلو را می‌توانید به عنوان پلو پایه با مرغ و ماهی و تن ماهی و میگو و ماست موسیر و انواع سالاد میل کنید. شوید استفاده شده در این غذا می‌تواند خشک یا تازه باشد و علاوه بر این شوید عطر و طعم خاص و بی‌نظیری به این غذا می‌دهد.

مواد لازم برای ۳ نفر

برنج : ۵۰۰ گرم
روغن : ۵ قاشق سوپ‌خوری
شوید تازه خرد شده : ۲۵۰ گرم
نمک به میزان لازم

طرز تهیه شوید پلو | چند نکته طلایی برای خوش‌طعم شدن این غذای ایرانی

طرز تهیه شوید پلو

در مرحله اول دستور پخت شوید پلو، ابتدا برنج را با مقداری آب و نمک خیس کنید. شویدهای تازه را به‌خوبی بشویید و آنها را خرد کنید.

سپس در قابلمه‌ای مناسب مقداری آب بریزید و قابلمه را روی حرارت گاز قرار دهید تا آب به دمای جوش برسد. بعد از اینکه آب به دمای جوش رسید برنج را درون قابلمه بریزید و بعد از اینکه برنج جوش خورد و به مرحله آبکشی رسید، برنج را در درون آبکش بریزید. دوباره قابلمه را روی حرارت گاز قرار دهید و مقداری روغن در ته قابلمه بریزید و چند عدد شوید سالم و خرد نشده را در ته قابلمه با یک لایه نان قرار دهید و برنج و شوید تازه خرد شده را را به صورت لایه‌لایه روی هم بریزید و سپس مقداری آب و روغن را با هم مخلوط کنید و روی برنج بریزید. سپس در قابلمه را به همراه دم کنی بر روی قابلمه قرار دهید.

نکاتی در طرز تهیه شوید پلو

۱. اگر می‌خواهید از شوید خشک استفاده کنید حتما شوید را در مرحله آبکشی به برنج اضافه کنید.
۲. استفاده از ته‌دیگ سیب‌زمینی و ته دیگ کاهو نیز برای این غذا می‌تواند مناسب باشد.
۳. برای ته‌دیگ شوید پلو می‌توانید از ته‌دیگ زعفرانی که از مخلوط زعفران و ماست تهیه می‌شود نیز استفاده کنید.

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر: