دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۷۱۶۲
تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۴:۰۴
با وجود ابراز نگرانی پزشکان و کارشناسان ؛ آنها به ان.بی.سی نیوز گفته اند که هنوز شواهد قوی مبنی بر اینکه ویروس سویه دلتا قادر به تغییر شکل دادن ویروس هایی شود که برای کودکان خطرآفرین باشد، در دست نیست.
به گزلرش آوای خزر،همزمان با افزایش بستری شدن کودکان در آمریکا به دلیل ابتلا به کووید-۱۹ ، پزشکان می گویند این نگرانی وجود دارد که سویه دلتای ویروس کرونا، خطرهایی را برای کودکان به دنبال داشته باشد.
 
تارنمای خبری آمریکایی «ان.بی.سی نیوز » با انتشار این خبر نوشت: شمار کودکانی که طی دوهفته اخیر در بیمارستان کودکان «نئواورلئان» واقع درایالت «لوئیزیانا» آمریکا با وضعیت بیماری وخیم  که در  آنها ابتلا به کووید -۱۹ مشاهده شده، بستری گردیده اند به یکباره جهش یافته و از صفر کودک بستری به ۲۰ کودک بستری شده با این مشخصات رسیده است.
 
دکتر «مارک کلین» (Mark Kline)  رئیس بخش این بیمارستان به این رسانه آمریکایی دراین باره گفت: تاکنون هرگز  چنین چیزی مشاهده نکرده ایم،  اکنون شاهد بیمار شدن کودکانی هستیم که تا یک سال اول شیوع ویروس کرونا و تا پیش از پدید آمدن ویروس سویه دلتا نظیر آنرا ندیده بودیم.
 
بنابراین گزارش هم اکنون وضعیت مشابهی نیز در بیمارستان کودکان « پالمر آرنولد » ( Arnold Palmer Hospital for Children) واقع در ایالت فلوریدا مشاهده شده است.
 
شواهد قوی مبنی بر خطرآفرین بودن ویروس دلتا برای کودکان هنوز وجود ندارد
 
با وجود ابراز نگرانی پزشکان و کارشناسان ؛ آنها به ان.بی.سی نیوز گفته اند که هنوز شواهد قوی مبنی بر اینکه ویروس سویه دلتا قادر به تغییر شکل دادن ویروس هایی شود که برای کودکان خطرآفرین باشد، در دست نیست.
 
دکتر «برنهارد ویدرمن» « Bernhard Wiedermann » متخصص بیماری های عفونی در بیمارستان کودکان «نشنال» واقع در واشنگتن دی.سی به ان.بی.سی نیوز گفت: هنوز خیلی زود است تا دراین باره نتیجه گیری کرد، زمان خواهد برد تا نمونه و اطلاعات دراین زمینه  جمع آوری و مورد بررسی قرار گیرند.
 
ان.بی.سی نیوز در ادامه نوشت: «مرکز کنترل و پیشگیری بیماری » در آمریکا (CDC) درحال بررسی بر روی این موضوع است تا مشخص سازد آیا ویروس سویه دلتا، در حقیقت،  قادر بوجود آوردن بیماری های جدی و وخیم در  کودکان است یا خیر.
 
تارنمای این رسانه آمریکایی نوشت: درحالی که کودکان همواره مستعد ابتلا به کووید -۱۹ بوده اند،  بنابر  آخرین داده های «آکادمی پزشکی اطفال آمریکا» (American Academy of Pediatrics)، بیش از ۴.۱ میلیون کودک از ابتدای همه گیری مبتلا به کووید -۱۹ تشخیص داده شده اند که ۱۴.۳ درصد از کل موارد را شامل می شود،  اما این آمار در بازه زمانی ۱۵ تا ۲۹  جولای  (۲۴ تیر تا ۷ مرداد) به ۱۹ درصد افزایش یافته است.
انتهای پیام/1005
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر: