دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۹۳۵
تاریخ انتشار: ۰۷ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۳:۳۴
سیاسی/

قانون "از کجا آورده‌ای سریع اجرا شود

عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس معتقد است قانون «از کجا آورده‌ای؟» باید شامل حال اطرافیان و خویشاوندان مقامات مسئول نیز شود.

به گزارش آوای خزر؛ جبار کوچکی نژاد با بیان اینکه آقازادگی و دامادزادگی از گذشته وجود داشته اما در چند سال اخیر شدت گرفته است، گفت: برخی موارد به خاطر طمع خود مسئولان بوده که قصد غنی سازی خانواده را داشتند اما برخی موارد دیگر نیز وجود داشته که شخص مقام مسئول بی اطلاع بوده است.

نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی بر همین اساس تصریح کرد: در مواردی از سوءاستفاده جایگاه بوده که دلالی قصد داشته با توجه به رانت مقام مسئولی، اقدامی داشته باشد اما وی همکاری نکرده است لذا دلال از مسیر خانواده فرد مسئول وارد شده است.

وی ادامه داد: نمونه این نوع از سوءاستفاده در جریان تحقیق و تفحص از صندوق ذخیره فرهنگیان بسیار مشهود بود چنانچه آقازاده ای از موقعیت پدر خود بدون اطلاع وی استفاده کرده است.

کوچکی نژاد با ابراز تأسف از شدت سوءاستفاده آقازاده ها و دامادزاده ها از موقعیت مسئولان خاطرنشان کرد: معتقدیم اگر اصل 43 قانون اساسی و قانون «از کجا آورده ای؟» به درستی اجرا شده و به جز فرد مسئول شامل حال اطرافیان، بستگان و آشنایان وی نیز شود، بخش اعظمی از این موضوع حل خواهد شد که البته اجرای آن نیازمند تحقیقات تمامی دستگاه های ذیربط در خصوص این موضوع است.

عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس شورای اسلامی در پایان اظهار داشت: اگر فرزندان و خویشاوندن یک مسئول بدانند که مدام از سوی دستگاه های ا و اقدامات آنها قابل بررسی است قطعا جنبه بازدارندگی خواهد داشت.

انتهای پیام/۱۰۰۰

 
خبرنگار: سعید منصوری
منبع: خانه ملت
نظرات شما
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار