دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۰۲۹۳
تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۴۰۰ - ۱۸:۲۶
یک اندیشکده آمریکایی در نوشتاری تحلیلی، به دولتمردان واشنگتن هشدار داده است که گرفتار فریب لفاظی های رژیم اسرائیل درباره ایران نشوند و وارد بازی های خطرناک این رژیم نشوند.

به گزارش آوای خزر، تارنمای ریسپانسیبل استیتکرافت، "پال آر پیلار" وابسته به اندیشکده "موسسه کوئینسی" در نوشتاری با عنوان "تهدیدهای دائمی اسرائیل برای حمله به ایران، خطری برای منافع آمریکا"،  به مقامات ایالات متحده توصیه کرده که مراقب باشند وارد بازی های خطرناک رژیم های جنگ طلبی چون اسرائیل نشوند و در نظر داشته باشند که نه تنها اهداف این بازی به نفع آمریکا نیست، بلکه حتی ممکن است با منافع واشنگتن در تضاد باشد، حتی اگر عامل بازی‌ساز، خود را به عنوان هم پیمان واشنگتن نشان دهد.

به گزارش ایرنا در بخشی دیگر از این نوشتار آمده است: ایالات متحده، نباید به اسرائیل یا هر طرف دیگری، اجازه فلج کردن توانایی اش را برای اجرای دیپلماسی کاهش رویارویی و تنش با ایران و یا هر کشور دیگری بدهد.

نگارنده در بخش دیگری می افزاید که سران ایران و عربستان که قدرت های خلیج فارس به شمار می روند، دریافته اند که رفاه آنان با ثبات و روابط عادی در منطقه، بهتر تامین و تضمین می شود تا تنش و تهدید به جنگ و تهران پیش از این ابتکار صلح منطقه ای خود را ارایه کرده است.

به باور نویسنده، گفت وگو و تنش زدایی در خاورمیانه و هر منطقه دیگری، تقریبا در همه موارد بیشتر از رویارویی و تهدید به جنگ، در خدمت منافع ایالات متحده قرار داشته و دارد. گرچه بهره برداری از رویارویی خارجی برای اهداف سیاسی داخلی، مطمئنا در آمریکا ناشناخته نیست، اما راهبرد رویارویی با دیگر قدرت های بزرگ که دشمن شناخته می شوند، امروزه بیشتر بر اساس عادت و طرز فکر بازمانده از جنگ سرد ۴۰ ساله علیه اتحاد شوروی است. همین عادت ها اکنون بیشتر رویکردهای واشنگتن را در برابر روسیه و به ویژه چین، شکل می دهند.

بنا به گفته دانیل لاریسون، احتمال لغرش ایالات متحده به سوی جنگ سرد با چین، در پی این باور نادرست که چنین رویارویی گریزناپذیر است، وجود دارد زیرا عادت های قدیمی به سختی از بین می روند.

انتهای پیام/1005

 

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر: