دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۰۵۴۱
تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۴۰۰ - ۰۷:۰۹
کودکان به خصوص در سنین پایین خیلی دنبال جلب توجه والدین هستند. خیلی از کودکان خردسال یاد می‌گیرند که با جیغ زدن می‌توانند سریع توجه پدر و مادر خود را جلب کنند.

علل جیغ زدن کودکانبه گزارش آوای خزر؛​ کودکان به خصوص در سنین پایین خیلی دنبال جلب توجه والدین هستند. خیلی از کودکان خردسال یاد می‌گیرند که با جیغ زدن می‌توانند سریع توجه پدر و مادر خود را جلب کنند.


خیلی از پدر و مادر‌ها از رفتار‌های جیغ زدن و قشقرق کردن کودک خردسال خود کلافه و خسته می‌شوند. رفتار‌های جیغ زدن کودکان گاه و بی گاه به دلایل مختلف طبیعی و معمولا گذراست. اما گاهی جیغ زدن کودکان به حدی زیاد می‌شود که کنترل آن برای خانواده مشکل می‌گردد. جالب است بدانید رابطه شما و نوع برخورد شما تا حد زیادی می‌تواند این رفتار کودکتان را کنترل کند.

حسادت

ممکن است کودکتان هنگامی که شما با تلفن صحبت می‌کنید، شروع به جیغ زدن کند، چون او احساس می‌کند که دیگر به او توجهی ندارید.

تعدادی از کودکان از طریق جیغ زدن دنبال جلب توجه هستند

گیجی و سردرگمی
شاید فرزندتان دقیقاً از آن چه که می‌خواهد مطمئن نباشد و همین موجب عصبانیت و داد زدن او شود.

درد جسمی
جیغ و داد کودک برخی مواقع به خاطر درد‌هایی است که حس می‌کند، مثل درد شکم و دل پیچه، یا درد‌هایی که در اثر ضربه دیدن در آن‌ها ایجاد شده است. خیلی اوقات این درد‌ها برایشان مبهم است یا توانایی ابراز درد را ندارند.

علل جیغ زدن کودکان
احساس عجز و درماندگی
در مواقعی که فرزندتان در بیان بعضی از کلمات احساس عجز و ناتوانی می‌کند ذهن مستعد او را برای بیان آن‌ها آماده سازید. کودک وقتی که نمی‌تواند کلماتی را برای بیان آن چه که می‌خواهد پیدا کند، ممکن است عصبانی شود.


جلب توجه

کودکان به خصوص در سنین پایین خیلی دنبال جلب توجه والدین هستند. خیلی از کودکان خردسال یاد می‌گیرند که با جیغ زدن می‌توانند سریع توجه پدر و مادر خود را جلب کنند. والدین خیلی اوقات ناخواسته با رفتار‌هایی این جیغ زدن را تقویت می‌کنند. مثلا سریع آن‌ها را در آغوش می‌گیرند، سعی می‌کنند با بازی و سرگرمی حواسشان را پرت کنند، اما در واقع دارند به این رفتار پاداش می‌دهند. حتی توجه منفی والدین مثل دعوا کردن صدا کردن کودک و هر برخورد افراطی می‌تواند این رفتار را تقویت کند، چون کودک از این طریق به توجه رسیده است.



جیغ و داد کودک برخی مواقع به خاطر درد‌هایی است که حس می‌کند

نحوه رفتار صحیح هنگام جیغ زدن کودک

صبر و حوصله داشته باشید
دوره رشد کودک را در نظر بگیرید. کودکان در سنین خیلی پایین جیغ زدن گاه و بی گاه دارند که معمولا گذرا است و خود به خود کاهش می‌یابد. برخورد شدید و واکنش افراطی می‌تواند اوضاع را بدتر کند و یا این دوره را طولانی کند بهتر است با صبر و حوصله با کودک برخورد کنید و اجازه ندهید این رفتار کودک شما را خیلی پریشان و مضطرب کند.

پس از جیغ زدن به سرعت خواسته‌های او را برطرف نکنید
اگر همیشه پس از جیغ کشیدن خواسته کودک را برطرف کنید، کودک یاد می‌گیرد که از جیغ برای زودتر رسیدن به خواسته خود استفاده کند و از این پس بدون درگیری به سرعت به نتیجه دلخواه خود برسد، چون شما از صدای آن خوشتان نمی‌آید البته به یاد داشته باشید که تنها پس از سنین کودکی اول می‌توان از این راه کار استفاده کرد، زیرا در سنین شیرخوارگی کودکان بیش از هر چیز تابع خواسته‌های زیستی خود هستند.

جیغ زدن‌های کودک برای جلب توجه را نادیده بگیرید
اگر کودکتان برای جلب توجه شما جیغ و قشقرق می‌کند، به واکنش‌های خود دقت کنید. نه تنها توجه مثبت مثل بغل کردن، شکلات دادن بلکه حتی توجه منفی مثل اخم کردن و دعوا کردن می‌تواند این رفتار را تقویت کند. حتما به الگوی جیغ زدن‌ها و دلیل آن توجه کنید. وقتی برای توجه گرفتن شما جیغ می‌زند، آن را نادیده بگیرید و توجه نکنید. در عوض وقت‌هایی که ارتباط مثبت دارد و جیغ نمی‌زند توجهتان را دو چندان کنید. کم کم کودک یاد می‌گیرد برای توجه گرفتن رفتار‌های آرام و مثبت نشان دهد.

به شکل‌های مختلف او را سرگرم کنید
مثلاً کتابی را که قبلاً نخوانده را برایش انتخاب کنید یا اگر وقت اضافی دارید با او بازی کنید.

به رفتار‌های مناسب کودک پاداش دهید‌
می‌توانید برنامه‌ای برای پاداش دادن به کودک داشته باشید. هر وقت کودک رفتار مثبتی نشان داد، یا مثلا درخواست هایش را بدون جیغ و داد ابراز کرد، به او پاداش بدهید. می‌توانید جایزه‌های کوچکی مثل خوراکی‌هایی که دوست دارد را برای پاداش در نظر بگیرید. به کودک بگویید این پاداش را دقیقا برای چه رفتاری می‌گیرد.

انتهای پیام/1005
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها