دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۰۶۷۴
تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۴۰۰ - ۰۷:۴۲
رئیس قوه قضائیه تا اینجای کار در عرصه نظر و تبیین نگاه‌های خود، نمره قبولی گرفته است. هم به لحاظ شخصی و هم شخصیت قضائی و مسئولیتی.

به گزارش آوای خزر، روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: محسن اژه ای با بیانِ صریحِ "من، آیت‌الله نیستم" به خوبی راه را بر "عنوان‌سازان" بست. آنانی که عنوانی به قرض می‌دهند تا نانی و نامی بستانند.

حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای، در زمانی چنین به صراحت عنوان "آیت‌الله" را از دوش خود برداشت که برخی افراد، به کمتر از این عنوان، قانع نمی‌شوند. از جمله برخی حضرات که با رسانه‌ها تماس می‌گیرند و تأکید دارند که حتما برایشان از عنوانِ "آیت‌الله" استفاده شود!

محسنی اژه‌ای، یک قدم هم جلوتر گذاشته و گفته است: "من و قوه قضائیه را نقد کنید، حتما تلاش می‌کنم در جهت رفع مسائل گام بردارم.". این نگاه و تصریح بر یک حق اجتماعی که "نقدِ قدرت" باشد، حتی در اندازه یک گزاره خبری هم ارزشمند است. وقتی به عملِ گسترده و سلامت‌ساز تبدیل شود، چند گام ما را به جامعه آرمانی و اصیل انقلابی نزدیک خواهد کرد.

امیدواریم آقای محسنی اژه‌ای که در سخنرانی‌های مختلف تبیینی احترام‌انگیز از ماموریت خود و حوزه مسئولیتی خویش دارد، در عمل هم به اجرایی ساختن آن موفق شود. توفیق در این عرصه می‌تواند هم کارنامه‌ای موفق برای قاضی‌القضات باشد و هم یکی از وعده‌های علوی انقلاب اسلامی را تحقق بخشد که مردم به ویژه اصحابِ رسانه، بتوانند بدون لکنتِ زبان، با مسئولان سخن بگویند، نقد کنند و در فضایی امن، رسالتِ اخلاقی و حرفه‌ای خود را به انجام رسانند. هم امید داریم و هم دعا می‌کنیم، سیره بهشتی رسم‌الخط عملی اژه‌ای و قوه عدلیه جمهوری اسلامی ایران شود.

 

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر: