دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۱۲۸۱
تاریخ انتشار: ۰۸ آذر ۱۴۰۰ - ۰۹:۵۲
شاید به نظر برسد که آلزایمر یک بیماری اجتناب‌ناپذیر است اما برای جلوگیری از آن می‌توان به انتخاب‌های غذایی مناسب اشاره کرد.

به گزارش آوای خزر، به نقل از خبرگزاری صداوسیما، شاید به نظر برسد که آلزایمر یک بیماری اجتناب‌ناپذیر است و همه افراد با افزایش سن به آن مبتلا می‌شوند. با این حال دکتر «اوما نایدو» متخصص روانپزشکی تغذیه و سبک زندگی در بیمارستان عمومی ماساچوست نظر دیگری دارد.

او در نشریه انگلیسی «تودی» نوشته است که برخی از عوامل وجود دارند که برای جلوگیری از بروز این بیماری، کاملا در اختیار شما هستند و از جمله آن‌ها می‌توان به انتخاب‌های غذایی اشاره کرد.

به گزارش دویچه وله، نایدو توصیه می‌کند که انواع توت‌ها، روغن زیتون، سبزیجات، امگا ۳ و ادویه‌ها را برای افزایش سلامت مغز به رژیم غذایی‌تان اضافه کنید:

توت‌ها

توت‌ها، حاوی آنتی‌اکسیدان‌ها و سایر مواد مغذی هستند که عملکرد حافظه را تقویت می‌کنند. به لطف فیبر، ویتامین و مواد معدنی بالا در توت‌ها، این میوه‌ها باعث افزایش سلامت میکروبیوم شده و می‌توانند به کاهش التهاب کمک کنند. توت‌های تازه را به صبحانه خود اضافه کنید.

روغن زیتون

مصرف روغن زیتون خالص نیز با کاهش خطر ابتلا به آلزایمر مرتبط است، زیرا ترکیبات موجود در این ماده می‌تواند به فرایند طبیعی پاکسازی سلولی مغز کمک کند. افزودن روغن زیتون خالص به سس‌های سالاد خانگی یا ریختن آن روی سالاد، راهی عالی برای بهره‌مندی از این فواید است.

سبزیجات تیره‌رنگ

سبزیجات برگ‌دار مانند اسفناج و چغندر با سطوح بالای فولات از مکمل‌های عالی برای یک وعده غذایی هستند. افرادی که فولات کافی (نوعی ویتامین B ۹) را دریافت نمی‌کنند، ممکن است بیشتر در معرض ابتلا به بیماری‌های عصبی و روانی مانند زوال عقل و افسردگی باشند.

امگا۳

همچنین باید به دنبال غذاهایی باشید که حاوی اسیدهای چرب امگا ۳ هستند. برخی تحقیقات نشان می‌دهد که امگا ۳ می‌تواند به عملکرد سلول‌های مغز کمک کرده و خطر ابتلا به آلزایمر را کاهش دهد. ماهی‌های چرب مانند ماهی آزاد و همچنین انواع مغزها و دانه‌ها، این مواد مغذی ضروری را تأمین می‌کنند.

ادویه‌ها

ادویه‌های مختلف مانند زردچوبه، فلفل سیاه، دارچین، زعفران، رزماری و زنجبیل به غذای ما رنگ و طعم می‌بخشند و در عین حال هر کدام دارای خواصی برای سلامت مغز و حتی تقویت خلق‌وخو هم هستند. اجزای فعال ادویه‌جاتی مانند زنجبیل، سیر و ... مسیرهای التهابی را هدف قرار می‌دهند و ممکن است از بیماری‌های عصبی پیشگیری کنند.

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر: