دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۱۴۴۴
تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۴۰۰ - ۰۹:۲۸
بر اساس مطالعه‌ جدیدی که در مجله‌ Nutrients منتشر شده است، مصرف انگور گوناگونی باکتری‌های روده را به شدت افزایش می‌دهد و باعث کاهش کلسترول خون نیز می‌شود.

به گزارش آوای خزر، به نقل از بهداشت‌نیوز، انگور یکی از پُرمصرف‌ترین میوه‌هاست. این میوه نه تنها شامل مواد مغذی فراوانی است، بلکه منبع بسیار خوبی برای فیبر نیز محسوب می‌شود. در مطالعات گذشته اثرات آنتی‌اکسیدانی، ضدباکتریایی و ضدویروسی انگور و ترکیبات موجود در آن گزارش شده است.

  • قبل از پخت و پز در ظروف تفلون این مطلب را بخوانید

تحقیقات نشان داده است که در مورد خرگوش‌ها، هشت هفته مصرف مرتب انگور باعث بهبود عملکرد کبد آن‌ها شده است. اخیراً در مورد موش‌ها مطالعه‌ جدیدی انجام شده که نشان می‌دهد مصرف انگور باعث کاهش چاقی و بهبود وضعیت کبد چرب آن‌ها شده و همچنین بهبود باکتری‌های موجود در روده‌ آن‌ها را در پی داشته است.

  • بهترین غذاها برای کاهش چربی‌ شکمی و احشایی بعد از ۵۰ سالگی

محققین تصمیم گرفتند اثر مصرف روزانه‌ پودر انگور بر روی باکتری‌های روده و سوخت و ساز کلسترول در بدن انسان‌های بزرگسال را ارزیابی کنند و به همین منظور یک مطالعه‌ی ۸ هفته‌ای را ترتیب دادند.

آن‌ها طی ۴ هفته‌ اول، رژیم حاوی میزان کم پلی‌فنول‌ها را به شرکت‌کنندگان دادند و ۴ هفته‌ بعد را روزانه به هر نفر ۴۶ گرم پودر انگور دادند، ولی باز هم میزان پلی‌فنول موجود در رژیم غذایی آن‌ها پایین نگه داشته شد.

۴ هفته پس از مصرف انگور، بررسی باکتری‌های روده‌ای شرکت‌کنندگان نشان داد که گوناگونی این باکتری‌ها بیشتر شده است. از بین باکتری‌های مفیدی که با مصرف انگور افزایش داشتند می‌توان به «آکرمانسیا» اشاره کرد که اثرات خوبی بر روی سوخت‌وساز گلوکز و لیپیدها دارد و یکپارچگی روده را نیز حفظ می‌کند.

در بین شرکت‌کنندگان، کاهش ۵ درصدی کلسترول بد یا همان LDL نیز مشاهده شده است که نتیجه‌ی مطلوبی است. اسیدی که با سوخت‌وساز کلسترول ارتباط دارد نیز با مصرف انگور حدود ۴۰ درصد کاهش داشته است.

از آنجا که سلامت روده از نظر باکتری‌های موجود در آن اهمیت زیادی برای سلامتی کلی بدن انسان دارد و با در نظر گرفتن اینکه انگور می‌تواند اثرات مفیدی بر روی سلامت روده داشته باشد، می‌توان اذعان کرد که مصرف انگور مزایای زیادی برای سلامتی دارد.

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار