دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۱۶۲۰
تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۴۰۰ - ۰۸:۵۳
برخی معتقدند این آب نباید مصرف شود و برخی دیگر از خواص بی‌شمار آن می‌گویند. بالاخره با آب سطح ماست چه کنیم؟

به گزارش آوای خزر، در مورد نگه‌داشتن یا دور ریختن آب روی ماست باورهای مختلفی وجود دارد. برخی معتقدند این آب نباید مصرف شود و برخی دیگر از خواص بی‌شمار آن می‌گویند. در خیلی مواقع این آب را در سینک ظرفشویی خالی می‌کنیم که در ادامه خواهید فهمید چرا نباید این اشتباه را مرتکب شد.

  • طرز تهیه ماست در خانه | چند ترفند ساده برای کشدار و سفت شدن ماست خانگی

نکته‌ای که درباره آب انداختن ماست باید بدانید این است که آب ماست همان سرم شیر است و ارزش غذایی فراوانی داشته و سرشار از پروتئین و ویتامین‌های گروه B است.

بارها و بارها پیش آمده که ماستی را باز کردید و با صحنه‌ای آشنا روبرو شدید، مایعی که روی ماست ایستاده است. در چنین موقعیتی دو انتخاب دارید: ماست را بهم بزنید تا این مایع با آن میکس شود، یا مایع را در سینک ظرفشویی خالی کنید. با اینکه شاید برای بعضی از ما این مایع ناخوشایند باشد، ولی باید یک قاشق به دست بگیریم و این مایع را در ماست میکس کنیم.

این مایع به نام «وی» شناخته می‌شود. با وجود اینکه عمدتا شامل آب است، وی مقداری پروتئین، پتاسیم و کلسیم نیز دارد. میکس کردن وی با ماست نه تنها خاصیت مواد مغذی ماست را بالا می‌برد بلکه ماست را به شکلی خامه‌ای در می‌آورد.

اگر اصلا دوست ندارید وی را ببینید و سپس هم بزنید می‌توانید این کار را بکنید: درست مانند آبمیوه که قبل از باز کردنش آن را تکان می‌دهید ماست را نیز قبل از اینکه درش را باز کنید تکان دهید. حالا وقتی ماست را باز می‌کنید عملیات میکس انجام شده است./برنا

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر: