دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۱۶۳۰
تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۴۰۰ - ۰۸:۳۵
محققان می‌گویند خوردن وعده‌های غذایی در شب می‌تواند بر سطح قند خون تأثیر بگذارد.

به گزارش آوای خزر، به نقل از هلث لاین، به گفته محققان، غذاخوردن در شب می‌تواند سطح قند خون را مختل کرده و خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ را افزایش دهد.

مطالعات قبلی نشان داده است که خوردن وعده‌های غذایی در شب می‌تواند باعث افزایش وزن و افزایش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی شود.

متخصصان می‌گویند افرادی که در شیفت‌های شب کار می‌کنند باید سعی کنند تا حد امکان وعده‌های غذایی خود را در زمان‌های عادی صبح، ظهر و عصر بخورند.

به گفته محققان بیمارستان بریگهام و زنان در بوستون، غذاخوردن در شب، ناهماهنگ با ریتم‌های شبانه‌روزی طبیعی بدن، می‌تواند فرد را در معرض خطر ابتلا به دیابت قرار دهد.

در این مطالعه، محققان ۱۹ جوان سالم را در محیطی قرار دادند که هدف آن تقلید از کار شیفت شب بود.

در حالی که همه شرکت‌کنندگان در مطالعه، شب کار بودند، تنها کسانی که وعده‌های غذایی خود را در شیفت شب می‌خوردند، با افزایش عدم تحمل گلوکز خون و کاهش عملکرد سلول‌های بتا پانکراس که هر دو پیش‌ساز بالقوه دیابت نوع ۲ هستند، روبرو بودند.

محققان گزارش کردند شرکت کنندگانی که برنامه غذایی روزانه خود را رعایت کرده بودند، علیرغم بیدار بودن تمام شب، هیچ یک از این تغییرات نامطلوب را مشاهده نکردند.

«فرانک شیر»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «این نتایج نشان می‌دهد که زمان وعده غذایی در درجه اول مسئول اثرات گزارش شده بر تحمل گلوکز و عملکرد سلول‌های بتا است و احتمالاً به دلیل ناهماهنگی ساعت مرکزی و محیطی در سراسر بدن روی می‌دهد.»

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار