دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۱۶۳۵
تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۴۰۰ - ۰۸:۱۵

مردان هم یائسه می‌شوند؟

به گزارش آوای خزر، فائزه صالحی، در رابطه با یائسگی مردانه، اظهار کرد: به یائسگی مردانه «آندروپوز» گفته می‌شود که در اثر کاهش هورمون‌های جنسی مردانه به خصوص تستوسترون اتفاق می‌افتد، زیرا تاثیرات هورمونی تاثیر مستقیم بر کیفیت روابط زناشویی دارد.

وی با بیان اینکه آندروپوز با افزایش سن در آقایان رخ می‌دهد، افزود: میزان تولید تستوسترون بعد از ۳۰ سالگی هر ساله یک درصد کاهش پیدا می‌کند و به دلیل اینکه این فرآیند تدریجی رخ می‌دهد، علائم آن نادید گرفته می‌شود.

این کارشناس در رابطه با علائم آندروپوز یا یائسگی مردانه، تصریح کرد: از دست دادن تمرکز، ضعف حافظه، خستگی و بی‌خوابی، افسردگی، کج خُلقی، کاهش میل جنسی، ریزش مو، افزایش سطح چربی بدن، کاهش تراکم استخوان و کاهش توده عضلانی از جمله علائم یائسگی مردانه است.

کارشناس مامایی با بیان اینکه مشاهده علائم، معاینه فیزیکی و آزمایش خون برای تعیین میزان تستوسترون از جمله علائم تشخیص آندروپوز است، گفت: استرس، کمبود خواب، دیابت، سندروم متابولیک، مصرف الکل، افسردگی، مصرف برخی داروها، سرطان یا جراحی بیضه و روش‌های درمانی سرطان پروستات، از جمله دلایل کاهش تستوسترون است.

صالحی در رابطه با پیشگیری از علائم یائسگی مردانه یا آندروپوز، اظهار کرد: ورزش منظم، رژیم غذایی سالم، خواب کافی و کاهش استرس، استفاده از تستوسترون برون‌زاد (هورمون درمانی) که متاسفانه داروهای حاوی تستوسترون در مردان مسن‌تر باعث افزایش ریسک سرطان پروستات، حمله قلبی و سکته مغزی خواهد شد.

وی در رابطه با تفاوت یائسگی مردانه (آندروپوز) و یائسگی زنانه (منوپوز)، خاطرنشان کرد: منوپوز در اثر کاهش ناگهانی هورمون‌های جنسی زنانه (استروژن و پروژسترون) اتفاق می‌افتد و یائسگی زنانه به صورت تدریجی اتفاق نمی‌افتد و تا حدودی ناگهانی بوده و تغییرات و علائم نیز سریع‌تر نمایان می‌شود. گفتنی است زنان پس از یائسگی توانایی بارداری را از دست می‌دهند ولی مردان توانایی باروری دارند.

انتهای پیام/1005

نظرات شما
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار