دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۱۷۲۳
تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۴۰۰ - ۱۷:۳۲
بسیاری از مادران با فرزند خود به زبان بچه گانه حرف می زنند. یافته های جدید نشان می دهد این نوع مکالمه نه تنها به والدین کمک می‌کند تا با فرزندشان ارتباط برقرار کنند، بلکه ممکن است به نوزادان کمک کند به طور راحت تری کلمات جدید بسازند.

به گزارش آوای خزر، تقلید صدای کودکان توسط والدین یا به بیان دیگر حرف زدن به واسطه یک مجرای صوتی کوچکتر به نوزادان این سرنخ را می دهد که چگونه کلمات را ادا کنند.

دکتر متیو ماساپولو، استادیار علوم گفتار، زبان و شنوایی در دانشگاه فلوریدا به همراه تیمی از متخصصین در حال بررسی این موضوع هستند. وی در این رابطه گفت: به نظر می رسد که این نوع حرف زدن با نوزادان، شکل و درک حرکتی گفتار را به طور همزمان تحریک می کند. در حقیقت وقتی شما با نوزادی ارتباط برقرار کرده و به وی حروف و صداهایی به ظاهر بی معنی مانند « گو-گو گا-گا» می گویید، آن ها تشویق می شوند تا از تارهای صوتی خود استفاده کنند.

تحقیقات نشان می دهد که نحوه صحبت بزرگسالان به طور غریزی با نوزادان، با استفاده از صدای بلندتر، سرعت آهسته تر و تلفظ اغراق آمیز همراه است که این نوع حرف زدن برای هر دو طرف جذاب محسوب می شود. با این حال، بر اساس نتایج مطالعات قبلی، احتمالاً این نوع حرف زدن به نوزادان کمک می کند تا بفهمند چه چیزی گفته می شود.

برای بررسی دقیق تر این مساله، دکتر ماساپولو و همکارانش فرکانس صداهای مختلفی را برای تقلید از مجرای صوتی نوزادان یا بزرگسالان تغییر داده و سپس نحوه واکنش نوزادان به آنها را آزمایش کردند.

بر این اساس مشخص شد که نوزادان ۶ تا ۸ ماهه ، ترجیح قوی و مشخصی برای گفتار با اصواتی که مجرای صوتی را مشخص می کند که از نظر اندازه و طول شبیه به خودشان است، نشان می دهند. نوزادان ۴ تا ۶ ماهه این ترجیح را نداشتند، که این مساله نشان می دهد توانایی نوزادان بزرگتر برای کنترل صدای خود و ساختن کلمات، عاملی است که صداهای شبیه نوزادان را برای این رده سنی جذاب تر می کند.

به گفته محققان، اگرچه والدین و پرستاران کودک، گاهی از صحبت کردن با نوزاد دلسرد می شوند اما یافته ها نشان می دهد که الگوهای مرتبط با این سبک صحبت کردن، که دانشمندان آن را گفتار هدایت شده از سوی نوزاد می نامند، می تواند یک جزء کلیدی در کمک به کودکان در ساختن کلمات جدید باشد.
لیندا پولکا، یکی از نویسندگان این مطالعه و استاد علوم و اختلالات ارتباطی در دانشگاه مک گیل در مونترال در این رابطه گفت: ما در تلاش هستیم تا با نوزاد ارتباط برقرار کنیم تا چیزی در مورد ساخت کلمات و مهارت گفتاری به آنها یاد دهیم. در حقیقت با این نوع از حرف زدن، ما آنها را آماده می کنیم تا صدای خودشان را پردازش کنند.
شرح کامل این پژوهش و یافته های به دست آمده از آن در آخرین شماره مجله تخصصی Speech, Language and Hearing منتشر شده است.

انتهای پیام/1005

برچسب ها: نوزاد ، والدین
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار