دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۲۰۳۲
تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۴۰۰ - ۱۹:۵۸
معاون اول رییس جمهور: دانشگاه‌ها باید به کانون تعریف و حل مسائل کشور تبدیل شوند و با ارائه راه حل‌های علمی و عملی به دولت در مدیریت و اداره کشور کمک کنند.

دانشگاه‌ها به کانون حل مسائل کشور تبدیل شوندبه گزارش آوای خزر؛ به نقل از پایگاه اطلاع رسانی معاون اول رییس جمهور، دکتر محمد مخبر ظهر امروز (یکشنبه) در جلسه با روسای دانشگاه‌های کشور که با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و روسای دانشگاه‌های تهران و مراکز استان‌ها برگزار شد، با بیان اینکه اگر دانشگاه‌ها در جایگاه اصلی خود قرار گیرند می‌توانند به درآمدزایی و خلق ثروت در کشور کمک کنند، افزود: دولت کاملاً آمادگی دارد تا در صورت هر گونه تعریف پروژه منطقه‌ای و ملی از سوی دانشگاه‌ها برای حل مشکلات کلان کشور در حوزه‌های مختلف به ویژه آب، انرژی و محیط زیست از اساتید دانشگاه ها، نخبگان و دانشجویان حمایت و پشتیبانی کند.
معاون اول رئیس جمهور با بیان اینکه تقویت ارتباط دولت و دانشگاه‌ها از اولویت‌های دولت است، خاطرنشان کرد: تاکنون نقش جامعه علمی با وجود بهره گیری از سرمایه علمی و فناورانه در حل مشکلات کمرنگ بوده، اما رویکرد دولت سیزدهم در هم افزایی، همفکری و همکاری با دانشگاه‌ها برای نیل به درآمدزایی، رشد اقتصادی و اشتغال پایدار در کشور است.
دکتر مخبر همچنین رفع مشکلات معیشتی اعضای هیئت علمی و نخبگان کشور و همچنین افزایش امکانات و تجهیزات در دانشگاه‌ها و خوابگاه‌ها را از دغدغه‌های دولت و وزارت علوم برشمرد و گفت: اعضای هیئت علمی و اساتید نباید به هیچ عنوان دچار مشکلات معیشتی باشند چرا که استاد دانشگاه باید با آرامش خاطر و بدون دغدغه‌های مالی، خود را برای رشد علمی دانشجویان همواره به روز نگه دارد.
وی تصریح کرد: دولت به دنبال این است که با فراهم آوردن امکانات آموزشی و رفاهی و حمایت‌های مالی لازم از خروج نخبگان از کشور جلوگیری کند.
معاون اول رئیس جمهور با اشاره به اینکه دانشگاه‌ها می‌توانند محور فقرزدایی در کشور شوند، افزود: نخبگان علمی کشور با کمک گروه‌های جهادی می‌توانند در راستای فقرزدایی در مناطق محروم کشور برنامه ریزی و اقدامات عملی را انجام دهند.
همچنین در این جلسه روسای دانشگاه‌ها به طرح مطالبات، پیشنهادات و خواسته‌های خود در زمینه‌های مختلف اعم از لزوم توجه به مشکلات معیشتی اعضای هیئت علمی و بورسیه‌های تحصیلی، توجه بیش از پیش به ارتباط دانشگاه و صنعت، تغییر ساختاری و کاربردی دانشگاه‌ها در راستای کمک به تولید و رشد اقتصادی کشور، توجه به اقتصاد دانش بنیان به عنوان موتور محرک بخش‌های کشاورزی، اقتصادی و صنعتی، رفع مشکلات و کمبود‌های آموزشی، آزمایشگاهی و خوابگاه‌های دانشجویی پرداختند.

انتهای پیام/1005
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار