دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۲۸۹۸
تاریخ انتشار: ۲۴ دی ۱۴۰۰ - ۱۲:۵۲
سوپ اسپایسی عدس و هویج ترکیبی خوشمزه و تند و سرشار از آهن و کم‌چرب است.

آوای خزر/ طرز تهیه این سوپ خوشمزه را در ادامه مطلب بخوانید. این سوپ خوشمزه در کمتر از نیم ساعت آماده می‌شود یا می‌توان آن را در آرام‌پز تهیه کرد.

سوپ اسپایسی عدس و هویج ؛ مخصوص طرفداران غذاهای تند

مواد لازم برای ۴ نفر

زیره: ۲ قاشق چای‌خوری

فلفل خرد شده به مقدار لازم

روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری

هویج شسته شده و درشت رنده شده: ۶۰۰ گرم

عدس قرمز: ۱۴۰ گرم

آب سبزیجات داغ: یک لیتر

شیر: ۱۲۵ میلی‌لیتر

مراحل:

یک قابلمه بزرگ را گرم کنید و ۲ قاشق غذاخوری زیره و مقداری فلفل را به مدت یک دقیقه یا تا زمانی که شروع به پریدن در اطراف تابه کنند و عطرهایشان آزاد شود، سرخ کنید.

حدود نصف آن را با قاشق بردارید و کنار بگذارید. ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون، ۶۰۰ گرم هویج درشت رنده شده، ۱۴۰ گرم عدس قرمز خرد شده، یک لیتر آب سبزی‌جات داغ و ۱۲۵ میلی‌لیتر شیر را به تابه اضافه کنید و بگذارید بجوشد.

به مدت ۱۵ دقیقه بجوشانید تا عدس‌ها پف کنند و نرم شوند. سوپ را با همزن یا در غذاساز هم بزنید تا یکدست شود.

سوپ را طعم‌دار کرده و با یک ماست ساده و پاشیدن ادویه‌های برشته شده که از قبل نگه داشته شده به پایان برسانید. با نان گرم شده سرو کنید./گود فود

انتهای پیام/1005
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار