به گزارش آوای خزر، قرار نیست همیشه ژله را کنار غذا و سر سفره میل کنیم. گاهی برای تنوع در پذیرایی هم که شده بهتر است کمی خلاقیت به کار ببریم و یک میانوعده ژلهای برای خود و مهمانانمان تهیه کنیم. پیشنهاد ما تهیه ژله قند پهلو است؛ بله درست شنیدهاید. ژلهای که ممکن است در نگاه اول، طرف مقابل را غافلگیر کند. با ما همراه باشید تا طرز تهیه این ژله جالب را با هم مرور کنیم.
مواد لازم برای تهیه ژله قند پهلو
مواد لازم این دسر بسیار ساده است؛ یک بسته ژله قرمز با طعم دلخواه، یک بسته ژله آلوئهورا و یک عدد بستنی لیوانی تنها مواد لازم برای تهیه این دسر جذاب است.
طرز تهیه ژله قند پهلو
1- برای تهیه این ژله ابتدا ژله قرمز را با یک لیوان آب جوش حل کرده و روی بخار کتری بنماری کنید تا به شفافیت برسد. پس از آن مطابق دستور تهیه ژله یک لیوان آب سرد را به آن اضافه کرده و سپس ژله را در استکان ریخته و در یخچال قرار دهید تا خود را بگیرد.
2- در این فاصله ژله آلوئهورا را با یک لیوان آبجوش مخلوط و دوباره روی بخار کتری قرار دهید و زمانی که به شفافیت رسید بستنی لیوانی را به آن اضافه کرده و به خوبی هم بزنید تا مخلوط شوند.
3- سپس مواد بستنی و ژله آلوئهورا را در هر ظرفی که دوست داشتید ریخته و در یخچال قرار دهید تا ببندد.
4- در انتها پس از اینکه ژله و بستنی کاملا آماده شدند آنها را به اندازه حبههای قند برش زده و کنار ژلههای قرمز رنگی که از قبل در فنجان قرار داده بودید نوش جان کنید.
نوع فنجان ژله به سلیقه شما بستگی دارد اما اگر در خانه لیوانهای کمر باریک همراه با نعلبکی دارید، پیشنهاد میکنیم از اینها استفاده کنید تا حسی نوستالوژیک هم به بزم شما بدهد.
خواص ژله؛ از زیبایی تا استخوانسازی
جا دارد در ادامه اشارهای هم به فواید ژله داشته باشیم. این ماده غذایی به علت پروتئین بالایی که دارد برای سلامتی مفید است. چون از مادهای به نام ژلاتین تهیه شده که حاوی پروتئین و آمینواسید است نقش مؤثری در استخوانسازی و رشد دارد. برخلاف تصور بسیاری ژله چاقکننده نیست و در تهیه آن از مقدار کمی شکر استفاده شده است. همچنین مصرف این خوراکی خوشمزه برای سلامت پوست، مو و سایر بافتهای بدن مفید است./ روزنامه همشهری
انتهای پیام/1005