دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۳۲۴۴
تاریخ انتشار: ۰۲ بهمن ۱۴۰۰ - ۰۷:۱۷
ایتالیا قرار است از یونسکو درخواست کند که قهوه اسپرسو را می‌گوید «بسیار مهمتر از یک نوشیدنی ساده است» در میراث جهانی‌اش ثبت کند.

به گزارش آوای خزر، به نقل از گاردین ایتالیا که قبلا در سال ۲۰۱۷ «پیتزای ناپلی» را وارد فهرست میراث فرهنگی ناملموس جهانی سازمان یونسکو کرده بود، اکنون به دنبال کسب موقعیت جهانی برای یکی دیگر از نمادهای موفقش است.

جیان مارکو سنتینایو، معاون وزیر کشاورزی ایتالیا با تایید تسلیم درخواست ثبت اسپرسو گفت: «نوشیدن اسپرسو یک مناسک اصیل و بیانی از معاشرتی بودن ما ایتالیایی‌ها است که ما را در سراسر جهان متمایز می‌کند.»

قهوه اسپرسو که در پایان قرن نوزدهم در شهر تورین در شمال این کشور ابداع شد، به سرعت به یکی از بخش‌های هویت ملی ایتالیایی بدل شد. نوشیدن اسپرسو زمانی برای ملاقات با دیگران و بحث درباره سیاست و فوتبال، شکایت کردن، آشتی کردن یا دینی را ادا کردن یا به سادگی بهانه‌ای برای حرف زدن فراهم می‌کند.

بر اساس گزارش، انستیتوی اسپرسوی ایتلایا که در سال ۱۹۹۸ برای حفظ و تبلیغ اسپرسوی اصل بنیاد نهاده شد، بازار این نوع قهوه در سال به ۴ میلیارد یورو بالغ می‌شود و بیش از ۹۰ درصد ایتالیایی‌ها هر روز یک فنجان از آن را که معمولا در فنجان‌های چینی سرو می‌شود، می‌نوشند.

 مقررات سختگیرانه این انستیتو برای اسپرسوی کامل شامل استفاده از آمیزه قهوه تایید شده، تجهیزات تاییدشده و حتی کارکنان دارای مجوز است.

بر اساس مقررات این انستیتو، کرمی که به صورتی کفی سبک روی قهوه تیره ریخته می‌شود، «باید به صورت یک‌شکل و برای دست کم ۱۲۰ ثانیه از زمانی که قهوه در فنجان ریخته می‌شود، روی آن بماند و هم زده نشود.» این انستیتو می‌گوید رنگ اسپرسو باید قهوه‌ای فندقی تا قهوه‌ای تیره باشد و بازتاب زرد مایل به قهوه‌ای داشته باشد.

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر: