دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۳۴۱۹
تاریخ انتشار: ۰۶ بهمن ۱۴۰۰ - ۰۸:۵۷

با این خوراکی‌ها از سرطان سینه پیشگیری کنید

راه تضمین‌شده‌ای برای پیشگیری از سرطان سینه وجود ندارد، اما سبک زندگی سالم می‌تواند به کم‌تر شدن خطر ابتلا به آن کمک کند و به شما در صورت تشخیص چنین بیماری در بهبودی کامل کمک کند.

به گزارش آوای خزر، به نقل از Eatright، احتمال ابتلا به سرطان سینه در تمام زنان وجود دارد، ولی بعضی از آنها در خطر بالاتری هستند. همچنین بعضی از عوامل خطرساز مثل پیشینه خانوادگی، جهش‌های ژنی، شروع قاعدگی و یائسگی و عوامل خطرساز دیگر، می‌تواند با تمرکز بر تغذیه و سبک زندگی سالم، کم‌تر شود.

عامل وزن در افراد دارای اضافه وزن و زنانی که بعد از یائسگی چاق می‌شوند، کاملا با افزایش خطر ابتلا به سرطان سینه مرتبط است. انجام فعالیت‌های فیزیکی روزانه می‌تواند خطر سرطان سینه را کم‌تر کند و یکی از راه‌هایی است که می‌توانید با استفاده از آن به وزن سالم برسید. برای رسیدن به سلامتی مطلوب چند روز در هفته فعالیت بدنی متوسط تا شدید داشته باشید.

غذاهای خاصی مثل غذاهایی که فیبر، ویتامین‌ها، مواد معدنی و فیتونوترینت‌ها (مواد شیمیایی بیواکتیو در غذاها که روند پیری را کند می‌کنند و خطر ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها را کاهش می‌دهند) ممکن است بدن را در برابر برخی سرطان‌ها محافظت کنند. این غذاها شامل گروه متنوعی از سبزیجات، میوه‌ها و غلات کامل است. از جمله:

۱- سبزی‌های چلیپایی که برگ‌های سبز تیره دارند: اسفناج، کلم، کلم بروکلی، گل کلم، کلم بروکسل، جوانه‌ها.

۲- میوه‌ها: مرکبات، انار و گیلاس.

۳- غلات کامل: جوی دوسر، جوی کامل، بلغور، نان چاودار و نان سبوس‌دار.

۴- حبوبات: لوبیا، نخود، عدس، سویا.

نظرات شما
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار