دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۳۴۴۸
تاریخ انتشار: ۰۷ بهمن ۱۴۰۰ - ۰۷:۲۷
در حین نقشه‌برداری امواج رادیویی در سراسر کیهان، ستاره‌شناسان با یک جرم آسمانی برخورد کردند که انفجارهای غول‌پیکری از انرژی آزاد می‌کرد و این برخلاف هر چیزی است که پیش‌تر دیده‌اند.

به گزارش آوای خزر و به نقل از شبکه خبری سی‌ان‌ان، این شیء فضایی در حال چرخش که در مارس ۲۰۱۸ مشاهده شد، ۳ بار در ساعت تشعشع می‌کرد. در آن لحظات تبدیل به درخشان‌ترین منبع امواج رادیویی در آسمان ما شد که مانند یک فانوس دریایی آسمانی عمل می‌کرد.

ستاره‌شناسان فکر می‌کنند که این ممکن است بقایای یک ستاره فروپاشیده باشد یا یک ستاره نوترونی متراکم یا یک ستاره کوتوله سفید مرده با میدان مغناطیسی قوی؛ یا می‌تواند کاملا چیز دیگری باشد.

مطالعه‌ای در مورد این کشف روز چهارشنبه در مجله Nature منتشر شد.

ناتاشا هرلی واکر، نویسنده اصلی این مطالعه، یکی از اخترفیزیکدان مرکز بین المللی تحقیقات نجوم رادیویی در دانشگاه کرتین، در بیانیه‌ای گفت: «این شیء طی چند ساعت در طول مشاهدات ما ظاهر و ناپدید می‌شد. این کاملا غیرمنتظره بود. برای یک ستاره‌شناس حتی به نوعی ترسناک هم بود، زیرا هیچ چیز شناخته‌شده‌ای در آسمان نیست که این کار را انجام دهد. این واقعا به ما نزدیک است؛ حدود ۴۰۰۰ سال نوری. باید گفت که در حیاط خلوت کهکشانی ما قرار دارد.»

تایرون اودوهرتی، دانشجوی دکترای دانشگاه کرتین در حین استفاده از تلسکوپ Widefield Array مورچیسون در غرب استرالیا، به این کشف غیرعادی دست یافت.

اودوهرتی در بیانیه‌ای گفت: «هیجان‌انگیز است که منبعی که سال گذشته شناسایی کردم، چنین شیء عجیب و غریب بوده است. میدان دید گسترده و حساسیت فوق‌العاده MWA برای بررسی کل آسمان و تشخیص موارد غیرمنتظره عالی است.»

اشیاء فضایی شعله‌ور که به نظر می‌رسد روشن و خاموش می‌شوند به‌عنوان گذرا شناخته می‌شوند.

جما اندرسون، اخترفیزیکدان دانشگاه کرتین، یکی از نویسندگان این مطالعه هم در این خصوص گفت: «هنگام مطالعه گذرا، شما مرگ یک ستاره عظیم یا فعالیت بقایایی که از خود به‌جا می‌گذارد را تماشا می‌کنید. گذراهای آهسته، مانند ابرنواخترها، ممکن است طی چند روز ظاهر و پس از چند ماه یا ثانیه ناپدید شوند.»

با این حال، این جسم جدید و فوق‌العاده درخشان، هر ۱۸ دقیقه فقط برای یک دقیقه روشن می‌شود. محققان گفته‌ند که مشاهدات آنها ممکن است با تعریف یک مگنتار دوره بسیار طولانی مطابقت داشته باشد. آهن‌رباها معمولا در ثانیه شعله‌ور می‌شوند، اما این شیء رفتارش بیشتر طول می‌کشد.

هرلی واکر در ادامه گفت: «این یک نوع ستاره نوترونی به آرامی در حال چرخش است که از نظر تئوری، پیش‌بینی‌ شده که وجود داشته باشد. اما هیچکس واقعا انتظار نداشت، مستقیما چنین چیزی را تشخیص دهد، زیرا ما انتظار نداشتیم که آنها تا این حد درخشان باشند. به نوعی این انرژی مغناطیسی را به امواج رادیویی بسیار مؤثرتر از هر چیزی که قبلا دیده بودیم تبدیل می‌کند.»

محققان به نظارت بر این شیء ادامه می‌دهند تا ببینند آیا دوباره روشن می‌شود یا خیر و در این بین، آنها به دنبال شواهدی از سایر اشیاء مشابه هستند.

هرلی واکر گفت: «تشخیص‌های بیشتر به ستاره‌شناسان می‌گوید که آیا این یک رویداد نادر است یا چیز جدیدی که قبلا هرگز متوجه آن نشده بودیم.»

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار