دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۳۵۲۹
تاریخ انتشار: ۰۹ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۶:۰۹
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت که سرعت شیوع سویه اومیکرون و افزایش میزان ابتلا به این سویه سبب شده است تا آمار بستری‌های کرونایی در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی این دانشگاه پس از ۲ ماه سه رقمی شود که نگران کننده است .

به گزارش آوای خزر، دکتر مصطفی جوانیان  افزود : آمار مجموع بستری های کرونایی در بابل طی ۲۴ ساعت گذشته با ۲۲ بیمار جدیدی که در بیمارستان ها بستری شده اند به ۱۱۳ نفر رسیده است.

وی با اعلام این که طی روزهای اخیر تعداد مراجعه شهروندان به مراکز درمانی با سویه اومیکرون بشدت افزایش یافته است ، پیش بینی کرد که آمار بستری بیماران کرونایی در هفته جاری به مراتب افزایش خواهد یافت.

دکتر جوانیان گفت : هر چند در حال حاضر آمار بیماران بدحال کرونایی ۱۹ نفر است ، اما در هفته جاری این آمار هم با توجه به سرعت جهش اومیکرون و افزایش بستری ها بیشتر خو اهد شد .

وی یکی از دلایل شدت شیوع اومیکرون را بی رغبتی شهروندان به تزریق دز سوم واکسن برشمرد و گفت که تاکنون تنها اندکی بیش از ۲۳ درصد از کل جمعیت واجد شرایط دز تکمیلی واکسن را دریافت کرده اند.

معاون دانشگاه علوم پزشکی بابل افزود : برای کاهش اثرات سویه اومیکرون، لازم است آن دسته از شهروندان بابلی که از دریافت دز دوم واکسنشان سه ماه سپری شده است هر چه زودتر نسبت به تزریق دز سوم اقدام کنند.

وی آمار تزریق دز نخست واکسن در بابل را هم اندکی بیش از ۸۸ درصد اعلام کرد و گفت که تزریق دز دوم هم هنوز به ۸۰ درصد نرسیده و اندکی بیش از ۷۹ درصد است.

جوانیان گفت: علاوه بر تزریق واکسن ، رعایت دقیق پروتکل های بهداشتی ، استفاده از ماسک و عدم شرکت در تجمعات و مکان های سربسته از راه های دیگر جلوگیری از ابتلا به سویه جدید اومیکرون است که تمامی سنین بویژه کودکان و نوجوانان را درگیر می کند.

دانشگاه علوم پزشکی بابل مستقل از دانشگاه علوم پزشکی مازندران فعالیت دارد و شهرستان بیش از نیم میلیون نفری بابل را زیر پوشش دارد./ایرنا

 
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار