دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۴۰۳۶
تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۴۰۰ - ۰۷:۴۱
نتایج یک مطالعه جدید نشان می‌دهد: تغییر رژیم غذایی می‌تواند تا ۱۰ سال میزان امید به زندگی افراد را افزایش دهد.

به گزارش آوای خزر، بیشتر افراد تمایل دارند عمر طولانی داشته باشند و اغلب گفته می‌شود که کلید عمر طولانی، انتخاب سبک زندگی سالم‌تر مانند ورزش کردن، خودداری از استعمال سیگار و عدم مصرف الکل است. اکنون نتایج مطالعات نشان می‌دهد که رژیم غذایی به ویژه می‌تواند طول عمر را افزایش دهد.

بررسی‌ها نشان می‌دهد که مصرف مواد غذایی سالم می‌تواند طول عمر را در میانسالان بین شش تا هفت سال و در جوانان حدود ۱۰ سال افزایش دهد.

در این بررسی، متخصصان داده‌های بسیاری از مطالعات انجام شده در مورد رژیم غذایی و طول عمر و همچنین داده‌های تحقیقات در زمینه «بار جهانی بیماری» را جمع آوری کرده‌اند.

با ترکیب این داده‌ها، آنها توانستند تخمین بزنند که چگونه میزان امید به زندگی با تغییرات مداوم در مصرف میوه، سبزیجات، غلات کامل، غلات تصفیه شده، آجیل، حبوبات، ماهی، تخم‌مرغ، لبنیات، گوشت قرمز، گوشت فرآوری شده و نوشیدنی‌های شیرین متفاوت می شود.

متخصصان سلامت توانستند یک رژیم غذایی مناسب برای افزایش طول عمر ارائه دهند و سپس آن را با رژیم غذایی غربی که بیشتر حاوی مقادیر زیادی از غذاهای فرآوری شده، گوشت قرمز، محصولات لبنی پرچرب، خوراکی‌های حاوی قند بالا، غذاهای آماده و میزان کمی میوه و سبزیجات است، مقایسه کردند.

بررسی‌ها نشان داد: رژیم غذایی مناسب شامل میزان بیشتری حبوبات، غلات کامل و خشکبار است و میزان کمی گوشت قرمز و فرآوری شده در آن وجود دارد.

به گزارش ساینس الرت، متخصصان در این مطالعه دریافتند که رعایت رژیم غذایی مطلوب از ۲۰ سالگی، امید به زندگی را بیش از یک دهه برای زنان و مردان آمریکایی، چینی و اروپایی افزایش می‌دهد. آنها همچنین دریافتند که تغییر  رژیم غذایی غربی به رژیم غذایی مطلوب در ۶۰ سالگی، امید به زندگی را تا هشت سال افزایش می‌دهد و در افراد ۸۰ ساله، امید به زندگی تقریبا سه سال و نیم بیشتر می‌شود.

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار