دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۴۲۱۶
تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۴۰۰ - ۰۷:۵۴
یافته‌های محققان نشان می‌دهد خوردن شام قبل از ساعت ۶ بعدازظهر می‌تواند سلامت قلب را بهبود بخشیده و احتمال افزایش وزن و ابتلا به دیابت نوع ۲ را کاهش دهد.

به گزارش آوای خزر، خوردن شام سبک و زودهنگام می‌تواند بیش از آن چه تصور می‌کنید برای سلامتی شما مفید باشد. یافته‌های پژوهشگران نشان می‌دهد خطر بروز بیماری‌های قلبی به ازای هر یک درصد افزایش کالری مصرف شده در عصر بعد از ساعت ۶ بعد از ظهر افزایش می‌یابد. بنابراین، نوع و میزان غذایی که یک فرد می‌خورد تنها عامل بروز مشکلات جسمانی نیست، بلکه دیر غذا خوردن و خوردن وعده‌های غذایی بزرگ در عصر نیز می‌تواند خطر ابتلا به بیماری قلبی را افزایش دهد.

طی این مطالعه که روی ۱۱۲ زن با میانگین سنی ۳۳ سال انجام شد، پژوهشگران به بررسی این موضوع پرداختند که آیا خوردن زودتر یا دیرتر شام می‌تواند بر سلامت قلب تأثیر بگذارد یا خیر.

محققان طی این مطالعه دریافتند شرکت ‌کنندگانی که بعد از ساعت ۶ بعدازظهر وعده‌های غذایی خود را می‌خورند، بیشتر در معرض فشار خون بالا، قند خون بالا و افزایش شاخص توده بدنی هستند که نشانگرهای خطر بیماری‌های قلبی عروقی محسوب می‌شوند.

در گزارش منتشر شده در رابطه با یافته‌های این تیم تحقیقاتی عنوان شده است: زنانی که بخش زیادی از کالری روزانه خود را بعد از ساعت ۶ بعدازظهر می‌خوردند، کنترل قند خون ضعیف‌تر، فشار خون بالاتر و شاخص توده بدنی بالاتری داشتند. بر این اساس مشخص شد مصرف حتی یک درصد کالری اضافی بعد از ساعت ۶ بعدازظهر، سلامت قلب شرکت کنندگان را بدتر کرده و منجر به افزایش سطح نشانگرهای خطر بیماری قلبی عروقی می‌شود.

دکتر نور مکارم، سرپرست این تیم پژوهشی درباره این موضوع گفت: تاکنون، رویکردهای سبک زندگی برای پیشگیری از بیماری‌های قلبی بر آنچه می‌خوریم و چقدر می‌خوریم متمرکز شده بود. این نتایج اولیه نشان می ‌دهد که خوردن غذا به زمان و نسبت کالری در وعده‌های غذایی نیز مرتبط بوده و ممکن است یک رفتار ساده و قابل تغییر بتواند به کاهش خطر بیماری‌های قلبی کمک کند.

گفتنی است سبک زندگی مدرن افراد را وادار می‌کند که زود بیدار شوند و دیر غذا بخورند، که این امر چرخه طبیعی بدن یا ساعت بدن را مختل می‌کند.

مطالعات گذشته نشان داده است که خوردن دیروقت در شب می‌تواند باعث افزایش وزن و افزایش سطح انسولین شود. بر این اساس اعلام شد خوردن صبحانه ۹۰ دقیقه بعد از بیدار شدن و خوردن شام ۹۰ دقیقه زودتر باعث کم شدن چربی بدن و کاهش وزن می‌شود.

پروفسور کریستین نیوبی در توضیح این موضوع گفت: فکر می‌کنم یافته‌های این مطالعه، بینش واقعاً جالبی را در مورد جنبه‌ای از تغذیه و ارتباط آن با عوامل خطر بیماری‌های قلبی عروقی ارائه می‌کند که واقعاً قبلاً به آن فکر نکرده‌ایم.

هیچ وقت برای توجه به  سلامت قلب دیر نیست و چه شما ۲۰ ساله باشید یا ۳۰ یا ۴۰ ساله یا در دهه ۶۰ و ۷۰ زندگی خود به سر ببرید باید سلامت قلب را جدی بگیرید./سیناپرس

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار