دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۴۲۲۴
تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۴۰۰ - ۰۸:۱۰
دانشمندان کانادایی کشف کرده‌اند که چطور کافئین می‌تواند در برابر بیماری‌های قلبی- عروقی محافظت ایجاد کند.

به گزارش آوای خزر، به نقل از پایگاه دانشگاه مک مستر کانادا، در خبری خوب برای عاشقان چای و قهوه، دانشمندان «دانشگاه مک مستر» کانادا کشف کرده‌اند که چطور کافئین می‌تواند به مقابله با بیماری‌های قلبی - عروقی کمک کند.

بر اساس این گزارش، محققان کانادایی می‌گویند مصرف تنها دو تا سه فنجان قهوه با اندازه متوسط به شکل روزانه، می‌تواند میزانی کافی از کافئین را برای بدن به همراه آورد که برای ایجاد تاثیراتی که به کاهش سطوح «لیپوپروتئین کم‌چگالی» یا همان «کلسترول بد» (LDL) منجر می‌شود، موثر خواهد بود. باید دانست سطح بالای کلسترول بد در جریان خون با افزایش خطر بیماری‌های قلبی - عروقی همراه است.

«ریچارد آستین» (Richard Austin) محقق ارشد و استاد دپارتمان پزشکی در دانشگاه مک مستر کانادا در این پژوهش گفت: مصرف منظم کافئین با کاهش سطح پروتئین «PCSK۹» در خون مرتبط است و همین امر نیز توانایی کبد را در پاکسازی جریان خون از کلسترول‌های اضافی LDL افزایش می‌دهد.

وی با اشاره به این یافته‌های جدید گفت: حال مصرف کنندگان بدون شکر چای و قهوه، دلیل دیگری برای خوشحالی دارند. این یافته‌ها اکنون راهکاری اساسی را نشان می‌دهد که قهوه و مشتقات آن می‌توانند سطح پروتئین PCSK۹ را در خون کاهش داده و در نتیجه، خطر بیماری‌های قلبی - عروقی را کاهش دهند.

گفتنی است نتایج این تحقیقات در مجله «Nature Communications» به چاپ رسیده است.

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار