دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۴۲۵۸
تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۴۰۰ - ۲۰:۱۷
برگزاری رویداد استارتاپی کوک در دانشگاه مازندران
رئیس مرکز کارآفرینی و ارتباط با جامعه دانشگاه مازندران، گفت: سومین رویداد استارتاپی کوک_ حوزه صنعت در دانشگاه مازندران برگزار می‌شود.

ایسنا نوشت:  تقویت ارتباط دانشگاه با مراکز صنعتی یکی از نیازهای اساسی این روزهای جامعه بوده که هر از چند وقتی متولیان امر اقدام به برپایی رویدادهای مشترک می‌کنند.

این بار مسئولان در دانشگاه مازندران با همراهی شرکت شهرک‌های صنعتی متولی برگزاری سومین رویداد استارتاپی کوک_ حوزه صنعت شده است.

در همین ارتباط حجت غنودی رئیس مرکز کارآفرینی و ارتباط با جامعه دانشگاه مازندران، در جمع خبرنگاران، در ارتباط با هدف از برگزاری این رویداد، اظهار کرد: در این رویداد فرصتی برای برای دانشجویان، افراد صاحبان ایده، متخصصان پیگیر راه اندازی کسب و کارهای نو ایجاد شده است.

وی با اعلام اینکه برگزاری این رویداد به مدت سه روز در دستور کار قرار دارد،گفت: پنج کارگاه در بخش‌های ارائه آسانسوری، بوم ناب، ام وی پی، ایده‌یابی و اعتبار سنجی و شیوه ارائه به سرمایه گذار تدارک دیده شده است.

رئیس مرکز کارآفرینی و ارتباط با جامعه دانشگاه مازندران خاطر نشان کرد: هدف ما توسعه فعالیت‌های استارتاپی و آشنایی دانشجویان و افراد خالق با کسب و کارهای نوین است.

وی اضافه کرد: روش کار به این صورت است که است که پس از ایده‌یابی، تیم سازی بررسی شرایط تجاری سازی با کمک مربیان در گام بعدی پیش بینی شده و طرح‌های تیم‌ها تیم ها برای ارائه در اختیار داوران قرار می‌گیرد.

غنودی با اعلام اینکه این رویداد یک امکان مناسب برای صنایع ایجاد می‌کند تا دانشگاه و دانشجویان در راستای توانمند سازی اقدام ازرشمند انجام دهند، گفت: فعالان صنعتی نیز از نزدیک در جریان قابلیت‌های دانشگاهی قرار می‌گیرند.

وی اضافه کرد: در پایان این مراسم جوایزی به تیم‌ها اول تا سوم تعلق می‌گیرد که بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده تیم اول هشت میلیون، تیم دوم 6 میلیون و تیم سوم چهار میلیون تومان هزینه حضور در رقابت‌ها را دریافت می‌کنند.

رئیس مرکز کارآفرینی و ارتباط با جامعه دانشگاه مازندران، یادآور شد: داوطلبان و علاقمندان به حضور در این رویداد برای ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به سایت ایوند مراجعه کنند.

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار