دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۴۴۸۵
تاریخ انتشار: ۰۵ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۴:۵۱

مهندسی پزشکی زبان مشترک رشته‌های مهندسی و پزشکی

هر بیمارستان باید برای خرید با کیفیت‌ترین تجهیزات و قطعات پزشکی نظیر ایمپلنت‌ها و پروتز‌ها، یک متخصص مهندسی پزشکی را استخدام کند.

به گزارش آوای خزر، به بهانه روز مهندس، عاطفه سلوک، استادیار دانشکده مهندسی پزشکی دانشگاه صنعتی امیرکبیر (پلی تکنیک تهران)، رشد فرصت‌های شغلی رشته مهندسی پزشکی را در گروی حمایت از تاسیس شرکت‌های دانش بنیان و عملی‌تر شدن حمایت از مراکز رشد و شتاب دهنده‌ها عنوان کرد.

سلوک گفت: دانشجویان باید با روحیه کارآفرینی وارد این رشته شوند و پس از سه ترم تحصیل، می توانند یکی از سه گرایش بیوالکتریک، بیومکانیک و یا بیومتریال و مهندسی بافت را انتخاب کنند.

سلوک و اعضای تیم تحقیقاتی اش در زمینه اصلاح، بهبود و توسعه بیومتریال‌های رایج فعالیت می‌کنند و در تیم تحقیقاتی خود زخم پوش‌هایی را طراحی و مهندسی کرده اند؛ اما با توجه به عدم حمایت مالی و این که در برآورد‌های مالی هنوز قابلیت بررسی برای بهینه سازی هزینه نسبت به نمونه‌های مشابه چینی آن باید انجام شود، این قطعه به تولید انبوه نرسیده است.

سلوک یکی از معضلات رشته مهندسی پزشکی را عدم وجود مرکزی برای تایید محصولات از سوی وزارت بهداشت با رویه شفاف و منطقی عنوان کرد.

او امیدوار است روزی تمام بیمارستان‌ها برای خرید قطعات و لوازم تخصصی پزشکی همچون بستر رشد سلول‌های بنیادی، انواع پروتز‌ها و ایمپلنت‌ها از نظر کارشناسان مهندسان پزشکی بهره‌مند شوند. این امر کمک شایانی به سلامت بیمار و طی فرآیند درمان خواهد کرد.

انتهای پیام/1005

نظرات شما
آخرین اخبار