دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۴۶۶۶
تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۴۰۰ - ۰۷:۴۷
به عید نزدیک می‌شویم و سمنو که یکی از مواد اصلی سفره هفت‌سین است این روزها محبوبیت بیشتری پیدا می‌کند. در ادامه با روش نگهداری سمنو به مدت طولانی آشنا می‌شوید.

به گزارش آوای خزر، نگهداری سمنو در یخچال با دمای میان ۲ تا ۵ درجه سانتیگراد به مدت ۵۰ روز یا حداکثر ۲ ماه ماندگاری دارد. البته در همین مدت هم توجه داشته باشید که اگر مزه سمنو تغییر کرد و مزه ترشیدگی داد و یا کپکی روی آن پیدا شد حتماً آن را دور بریزید.

دقت کنید که به علت استفاده از گندم و نداشتن مواد نگه‌دارنده مدت نگهداری بیشتر ۳ ماه باعث فاسد شدن سمنو می‌شود.

می‌توانید سمنو را داخل یک نایلون فریزر درون فریزر نگهداری کنید و موقع استفاده آن را از فریزر بیرون آورده و همین‌طور ساده درون یک ظرف بگذارید تا کم‌کم یخ آن باز شده و مجددا به صورت خمیری خود درآید.

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها