دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۵۲۳۲
تاریخ انتشار: ۱۲ فروردين ۱۴۰۱ - ۰۸:۳۲
مطالعات نشان می دهد؛
محققان گزارش می دهند که رشد بیش از حد بخشی از مغز که با اوتیسم مرتبط است در دوران نوزادی رخ می دهد، یافته ای که ممکن است تشخیص این اختلال را در سنین پایین تر ممکن سازد.

به گزارش آوای خرز، به نقل از مدیسن نت، آمیگدال ساختار کوچکی در مغز است که در تفسیر سرنخ‌های اجتماعی و عاطفی مانند درک حالات چهره یا تشخیص تهدیدهای بالقوه در محیط اطرافمان بسیار مهم است.

مدتهاست که مشخص شده است آمیگدال در کودکان سنین مدرسه مبتلا به اوتیسم به طور غیرطبیعی بزرگ است، و عنوان شده است که آمیگدال نقش مهمی در مشکلات اجتماعی رایج در افراد مبتلا به اوتیسم دارد.

به گفته محققان این مطالعه اولین مطالعه‌ای است که نشان می‌دهد رشد بیش از حد آمیگدال در افراد مبتلا به اوتیسم در سال اول زندگی، قبل از ظهور اکثر علائم مرتبط با اوتیسم رخ می‌دهد.

برای این تحقیق، اسکن مغزی MRI از ۴۰۸ نوزاد در سنین ۶، ۱۲ و ۲۴ ماهگی انجام شد. ۵۸ نوزاد وجود داشتند که به دلیل داشتن یک خواهر یا برادر بزرگ‌تر مبتلا به اوتیسم در معرض افزایش احتمال ابتلاء به اوتیسم بودند و بعداً تشخیص داده شد که اوتیسم دارند، ۲۱۲ نوزاد در معرض افزایش احتمال ابتلاء به اوتیسم بودند اما به اوتیسم مبتلا نشدند، ۱۰۹ نوزاد رشد معمولی مغز را داشتند و ۲۹ نوزاد دارای اختلال مغزی به نام سندرم X شکننده بودند.

در مقایسه با سایر نوزادان، آنهایی که بعداً به اوتیسم مبتلا شدند، در شش ماهگی تفاوتی در اندازه آمیگدال خود نداشتند، اما بین سنین ۶ تا ۱۲ ماهگی مغزشان سریع‌تر رشد کرد و تا ۱۲ ماهگی به طور قابل توجهی بزرگ‌تر شد.

بر اساس این مطالعه، این بزرگ شدن تا ۲۴ ماهگی ادامه یافت، سنی که کودکان به اندازه کافی رفتارهای مرتبط با اوتیسم برای تشخیص بیماری دارند.

«مارک شن»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه کارولینای شمالی، گفت: «ما همچنین دریافتیم که میزان رشد بیش از حد آمیگدال در سال اول با نقص اجتماعی کودک در سن ۲ سالگی مرتبط است.»

وی در ادامه افزود: «هرچه آمیگدال در دوران نوزادی سریع‌تر رشد می‌کرد، کودک یک سال بعد با تشخیص اوتیسم، مشکلات اجتماعی بیشتری نشان داد.»

این مطالعه زمان بهینه را برای شروع مداخلات و حمایت از کودکانی که در بالاترین احتمال ابتلاء به اوتیسم هستند در سال اول زندگی پیشنهاد می‌کند.

برچسب ها: اوتیسم ، مغز ، نوزاد
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار