دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۶۶۴۴
تاریخ انتشار: ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۰۸:۴۱
تحقیقات جدید نشان می دهد که اتخاذ یک رژیم غذایی سرشار از حبوبات، آجیل،غلات کامل و مقادیر کم گوشت قرمز و فرآوری شده همراه به رژیم روزه داری می تواند طول عمر را افزایش دهد.

به گزارش آوای خزر، رژیم غذایی غربی، که سرشار از پروتئین حیوانی، غذاهای فرآوری شده و قندهای تصفیه شده است، اغلب منجر به بیماری‌های مزمن از جمله بیماری‌های قلبی عروقی و دیابت نوع ۲ می‌شود. طبق جدیدترین مطالعه، اتخاذ الگوی تغذیه سالم در اوایل زندگی می‌تواند تا یک دهه به میانگین طول عمر اضافه کند، اما افراد در هر سنی می‌توانند از این تغییرات بهره مند شوند.

چند تغییر ساده در رژیم غذایی و کمی روزه‌داری متناوب ممکن است کلید زندگی طولانی‌تر باشد.

تغییر از یک رژیم غذایی معمولی غربی حاوی پروتئین حیوانی، غذاهای فرآوری شده و قندهای تصفیه شده به یک رژیم غذایی بهینه حاوی حبوبات، آجیل، و غلات کامل و مصرف کم گوشت قرمز و فرآوری شده، همراه با رژیم فستینگ دوره‌ای (روزه داری)، می‌تواند طول عمر را افزایش دهد. رژیم فستینگ نوعی روزه داری با محدودیت زمانی است که عبارتست از مصرف مواد غذایی در مدت ۸ ساعت و پرهیز از مصرف غذا یا همان روزه داری در ۱۶ ساعت باقیمانده روز.

یک متاآنالیز جدید از تحقیقات رژیم غذایی نشان می‌دهد که اگر این شرایط در ۲۰ سالگی شروع شود، بیش از یک دهه به طول عمر می‌افزاید.

دکتر «والتر لونگو»، محقق ارشد از دانشگاه کالیفرنیا، می‌گوید: «ما ارتباط بین مواد مغذی، رژیم فستینگ، ژن‌ها و طول عمر را در گونه‌های کوتاه‌مدت بررسی کردیم. با اتخاذ رویکردی مبتنی بر بیش از یک قرن تحقیق، می‌توانیم شروع به تعریف یک رژیم غذایی برای افزایش طول عمر کنیم که پایه‌ای محکم برای توصیه‌های تغذیه‌ای و تحقیقات آینده است.»

به گفته محققان، هیچ وقت برای شروع دیر نیست. حتی تغییر رژیم غذایی در سبک غربی در ۶۰ سالگی میانگین طول عمر را بیش از هشت سال افزایش داد.

یک نکته مهم این بود که بهتر است تمام وعده‌های غذایی روز را به یک دوره ۱۱ یا ۱۲ ساعته محدود کرد بنابراین از مصرف میان وعده‌های نیمه شب جلوگیری می‌شود.

علاوه بر این، رژیم فستینگ دوره‌ای یا پیروی از یک رژیم غذایی شبیه روزه که در آن هر سه یا چهار ماه یک بار کالری دریافتی طبیعی به شدت کاهش می‌یابد، ممکن است باعث بهبود طول عمر شود./مهر

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار
پرطرفدارترین عناوین