به گزارش آوای خزر، حسن خیریانپور روز چهارشنبه در جلسه "قرارگاه تولید، دانشبنیان، اشتغالآفرینی" مازندران با اشاره به فعالیت ۱۵۰ شرکت دانشبنیان در استان، از اصلاح بستهها و مشوقهای حمایتی خبرداد که پیرو آن اگر شرکتی دانشبنیان بشود؛ شرکت شهرکهای صنعتی، امور مالیاتی، بانکها، صندوق نوآوری و پژوهش و موارد متعدد هر کدام باید تسهیلاتی را در اختیار آنها قرار بدهند.
او ادامه داد: این بسته حمایتی پیشبینی شده است تا شرکتها به سمت دانشبنیان شدن راغب شوند و این دور از ذهن نیست که ما علاوه بر احصای وضع موجود، چیزی حدود ۳۰۰ شرکت را نیز که در بررسی ادارهکل صنعت، معدن و تجارت استعداد دانشبنیانی را دارند، فهرست آنها به این قرارگاه اعلام و مکانیزمهای اجرایی آن اعلام شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مازندران با اعلام اینکه اکنون ۲۰۰ شرکت در مراکز رشد فعال هستند و براساس نظر صندوق نوآوری و شکوفایی و پژوهش دارای استعداد دانشبنیانی هستند، عنوان کرد که در مجموع ۵۰۰ شرکت در استان با استعداد دانشبنیان شدن را داریم و در بدبینانهترین شرایط میشود ۱۰۰ شرکت را تبدیل به دانشبنیان کرد.
خیریانپور، با عنایت به وجود تنها ۸ مرکز رشد در استان، از مکلفکردن پارک علم و فناوری مازندران و فرمانداران شهرستانها برای ایجاد حداقل یک مرکز رشد در تمام ۲۲ شهرستان تا پایان سال خبرداد که دیگر اقدام قرارگاه دانشبنیان استان است.
او با اعلام اینکه برخی شهرستانها استعداد دو و سه مرکز رشد را هم دارند، به "قانون توسعه اقتصاد دانشبنیان" که یک هفته پیش توسط رییس جمهور به همه وزارتخانهها ابلاغ شده است، اشاره داشت که یک قانون اختصاصی نیز برای وزرات جهاد کشاورزی مصوب شد و باید مواد قانونی آن را دقیق مطالعه و از ظرفیتهای آن برای توسعه اقتصاد دانشبنیان در مازندران استفاده کنیم.
معاون استاندار مازندران با بیان اینکه سه کمیته درونسازمانی در ذیل این کارگروه پیشبینی کردیم، تصریح کرد: کمیته درونسازمانی توسعه اقتصاد دانشبنیان به مدیریت مدیران کل صنعت، معدن و تجارت، جهاد کشاورزی، میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، و با محوریت پارک علم و فناوری، و مسوولیت استانداری و فرمانداریها در سطح استان و شهرستان، به صورت مجزا توسط هر دستگاه تشکیل شد.
عضو شورای اداری استان مازندران ادامه داد: این جلسات درونسازمانی با حضور ۲۲ رئیس شهرستانها شکل گرفته و هدف آن نیز رشد صد درصدی محصولات دانشبنیان است.
خیریانپور تاکید کرد که جلسات ما نباید به ایدهپردازی بگذرد و به عنوان نمونه؛ در جلسه آینده این قرارگاه، مدیرکل صنعت، معدن و تجارت باید بگوید که این پنج محصول دانشبنیان را در حوزه خودم ایجاد کردم، پارک علم و فناوری، جهاد کشاورزی و گردشگری هم به همین صورت، گزارش اقدام را اعلام کنند.
او در پایان گفت: قرارگاه تولید، دانشبنیان، اشتغالآفرینی به این سمت حرکت دارد که با پایههای علمی و با تکیه بر ظرفیت دانشگاهها و تلفیق آن با دستگاههای اجرایی بتواند برنامههای توسعهای را به صورت منظمتر و مطلوبتر به پیش ببرد.
انتهای پیام/۱۰۰۱/