دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۸۹۷۹
تاریخ انتشار: ۲۹ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۶:۴۲
متخصصان دانشگاه "تافتس" در یک مقاله جدید توصیه کردند که ماهی آزاد خام یا آووکادو به‌عنوان صبحانه سالم، گزینه‌های بهتری هستند و در عین حال نیز تاکید کرده اند که در صورت امکان از خوردن تخم‌مرغ در این وعده غذایی پرهیز کنید.

به گزارش آوای خزر، نمودار غذایی جدید «فود کامپس» (Food Compass) سالم‌ترین غذاها برای صبحانه را مشخص کرده است‌.

متخصصان دانشگاه تافتس این نمودار غذایی را به‌ منظور رتبه‌بندی ۸۰۰۰ نوع غذا با امتیاز یک تا ۱۰۰ ایجاد کرده‌اند که امتیاز ۱۰۰، نشانه سالم‌ترین گزینه‌ است.

آن‌ها ۵۴ ویژگی مغذی را برای هر غذا بررسی کردند که به ۹ دسته تقسیم می‌شدند: ویتامین‌ها، مواد معدنی، فیبر، پروتئین، افزودنی‌ها، مواد شیمیایی گیاهی، مواد فراوری‌شده، چربی‌های خاص و مواد تشکیل‌دهنده غذایی.

این متخصصان متوجه شدند هر غذایی که امتیاز بیش از ۷۰ داشته باشد برای خوردن «خوب» است و از مصرف هر غذایی با امتیاز کمتر از ۳۰ باید اجتناب کرد.

در مورد صبحانه، غلات صبحانه در این مقیاس امتیاز ۹۵ را به دست آورد در حالی‌ که تمشک، آب کرفس، ماهی آزاد خام، آووکادو، لوبیا قرمز، و کلم بروکلی خام امتیاز ۱۰۰ را کسب کردند.

تخم‌مرغ آب‌پز (با پوست یا بدون پوست) فقط ۵۱ امتیاز در این فهرست به دست آورد و غذاهایی مانند نوشابه‌های گازدار، نان سوخاری سفید و مربا و سوسیس فقط یک امتیاز از ۱۰۰ امتیاز را کسب کردند.

میانگین امتیاز کلی برای ۸۰۰۰ غذای آزمایش‌شده ۴۳ بود که تنقلات و دسرها کمترین امتیاز را داشتند.

میوه‌ها، سبزیجات و حبوبات بالاترین امتیاز را گرفتند و گوشت فقط ۲۵ امتیاز، مرغ ۴۳ امتیاز، و غذاهای دریایی ۶۷ امتیاز کسب کردند.

به نوشته روزنامه ایندیپندنت، دکتر "رناتا میچا"، از نویسندگان این پژوهش گفت: فود کامپس با الگوریتم امتیازدهی‌اش که در دسترس عموم قرار دارد می‌تواند رویکردی دقیق‌تر برای شناساندن گزینه‌های غذایی سالم فراهم کندــ و به هدایت رفتار مصرف‌کننده، سیاست‌های تغذیه، پژوهش علمی، فعالیت‌های صنایع غذایی و تصمیم‌ها در زمینه سرمایه‌گذاری با توجه به مسائل اجتماعی کمک کند.

 
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار