دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۵۰۳۰
تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۰:۱۲
یک دندانپزشک معتقد است، در صورت پوسیدگی دندان عقل و یا در صورت رویش نامناسب آن و آزردگی فک، بهتر است این دندان به جای ترمیم، کشیده شود.

 

دکتر محمدمسلم ایمانی با بیان اینکه اهمیت دندان‌های عقل به جهت کاربرد و کارکرد آن به اندازه سایر دندان‌ها نیست، گفت: تحقیقی که در زمینه دندان‌های عقل صورت گرفته نشان می‌دهد این دندان‌ها بازمانده دندان‌های آسیای انسان در گذشته است که تعداد آنها بیشتر از زمان حال بوده است.

وی افزود: درگذشته انسان‌های اولیه گوشت را بصورت خام مصرف می‌کردند و همین امر موجب بزرگ شدن و توسعه فک آنها شده و تعداد دندان‌های آسیای آنها بیشتر از زمان حال بود.

ایمانی تصریح کرد: با تغییر غذای مصرفی انسان و استفاده از غذاهای پخته، به تدریج فک انسان نیز کوچک‌تر و تعداد دندان‌ها کمتر شد و به نظر می‌رسد دندان‌های عقل یکی از دندان‌های آسیای به جا مانده از آن دوران باشد.

وی در خصوص نام گذاری این دندان به نام "دندان عقل" نیز، گفت: به نظر می‌رسد این نامگذاری به زمان رویش این دندان مربوط شود، چرا که دندان عقل در سنین ۱۷ تا ۲۰ سالگی و زمانی که به نوعی عقل افراد به بلوغ می‌رسد رشد می‌کند.

این دندانپزشک به عدم کارایی دندان عقل اشاره کرد و افزود: در صورتی که سایر دندان‌های آسیا در فک موجود باشد، عملاً دندان عقل کارایی چندانی ندارد. همچنین بود و نبود این دندان در زیبایی چهره هم تأثیری ندارد و اگر کشیده شود، صورت فرورفتگی پیدا نمی‌کند.

به گفته این عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه درصورت وجود سایر دندان‌های آسیا در فک، چنانچه دندان عقل دچار پوسیدگی شده و یا رویش آن موجب آزردگی فک انسان شود، کشیدن آن بهتر از ترمیم آن است.

وی در خصوص عدم رویش به موقع دندان‌های عقل نیز گفت: چنانچه این نوع دندان قبل از ۳۰ سالگی رشد نکند، بهتر است افراد حتماً به دندانپزشک جهت بررسی فک خود مراجعه کنند.

ایمانی تصریح کرد: عدم رویش این دندان‌ها موجب آزردگی فک و آسیب آن می‌شود و بهتر است این دندان‌ها با جراحی از فک خارج شوند.

انتهای پیام/1000

 
منبع: ایسنا
برچسب ها: دندان عقل
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر: