دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۵۰۶۷
تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۵:۵۶
افزایش فشار خون شما بستگی به عوامل مختلف دارد و آنچه می خورید یکی از این عوامل است.



در کنار عادات سالمی مانند مدیریت استرس، تحرک، دوری از سیگار و ... در اینجا 7 گزینه غذایی که مصرف مداوم آنها فشار خون را در عرض 15 روز کاهش داده و آن را در محدوده سالم حفظ می کند، معرفی شده است:

چغندر: چغندر حاوی میزان بالایی از نیترات معدنی است. در بدن انسان، نیترات معدنی تبدیل به اکسید نیتریک می شود، که باعث شل شدن و اتساع عروق خونی می گردد. ایر سبزیجات برگ دار مانند کاهو و کلم هم دارای سطوح بالای این ترکیب هستند، که این ماده را از طریق ریشه های خود از خاک دریافت می کنند.

سیر: تا قبل از این که سیر به عنوان عنصری برای پخت و پز به کار گرفته شود، از آن به مانند دارو استفاده می شد. سیر خرد شده در یونان باستان دارویی برای بهبود زخم و کاهش فشار خون بود. به همین ترتیب، مصرف سیر منجر به کاهش کلسترول ال دی ال می شود.

اسیدهای چرب امگا 3: روغن ماهی، آووکادو، روغن زیتون، بذر کتان و ... منابع غذایی سرشار از اسیدهای چرب امگا 3 هستند. مصرف این چربی ها برای حفظ سلامت قلب ضروری است ضمن این که به تقویت رگ های خونی و انعطاف پذیری آنها کمک می کند. مصرف این چربی ها برای بهبود گردش خون و کاهش فشار خون نیز مفید است. اسیدهای چرب امگا 3 به نام اسید داکوزاگزائوئیک بخش مهمی از رژیم افراد مبتلا به پرفشاری خون است.

کاهو: ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان های موجود در این سبزی حتی بیشتر از اسفناج است. منیزیم، پتاسیم، و ویتامین سی موجود در کاهو منجر به کاهش فشار خون می شود.

جوی دو سر: سرشار از فیبر است ضمن این که بسیار کم سدیم بوده و چربی کمی دارد. بنابراین منجر به کاهش فشار خون می وشد. بلغور جو را می توانید حتی به رژیم صبح گاهی تان نیز بیفزایید.

موز: اگر روزی یک عدد موز بخورید، 100 درصد میزان نیاز روزانه شما به پتاسیم تامین می شود. پتاسیم برای حفظ سلامت کلیه ها ضروری است. همانطور که سدیم باعث افزایش التهاب و احتباس مایعات در بدن می شود، پتاسیم گردش خون را بهبود می بخشد و دارای اثر دیورتیک است.

ماست یونانی: ماست یونانی حاوی دو ماده مغذی یعنی کلسیم و پروبیوتیک برای درمان فشار خون بالاست. کمبود کلسیم می تواند به طور موقت فشار خون را بالا ببرد. بنابراین مصرف منظم ماست به جلوگیری از این مشکل کمک می کند.

منبع:steptohealth

برچسب ها: فشار خون
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار