آوای خزر – آزاده بابانژاد: ۲۰ آبانماه ۱۴۰۰ بود که سید محمود حسینیپور با حضور احمد وحیدی وزیر کشور به عنوان استاندار مازندران معرفی شد.
اکنون یکسال از حضور ایشان در استان گذشت و مردم میپرسند در این مدت چه اقداماتی صورت گرفته است.
در سلسلهنوشتارها سعی داریم به بخشهای مختلفی از عملکرد نماینده عالی دولت در مازندران که در واقع رزومه فعالیتهای یکساله تمامی دستگاههای دولتی در استان با هدایت، حمایت و پیگیری استاندار و همکارانشان در استانداری است، اشاره کنیم.
در این قسمت به سراغ "فعالسازی واحدهای تولیدی راکد" در استان میرویم. واحدهایی که باید چراغ آنها روشن میبود تا اقتصاد در استان جان بگیرد و بخشی از سنگینی بار بیکاری در کشور، سبک شود.
یکی از نخستین دستورات رئیس جمهور دولت سیزدهم در بدو تشکیل دولت مردمی، شناسایی واحدهای راکد، نیمهتعطیل و تعطیل تولیدی و صنعتی در نقاط مختلف کشور بوده است.
استاندار مازندران که ۳ ماه پس از این دستور به استان آمده است، از همان روزهای ابتدایی، این مهم را در دستور کار خود قرار داد و اکنون با افتخار اعلام میکند که ۱۱۴ واحد صنعتی و تولیدی مازندران به چرخه فعالیت و تولید بازگشتهاند که با این اقدام بیش از ۱۴۰۰ شغل ایجاد شده است.
سید محمود حسینیپور میگوید: با هدف پیشگیری از تعطیلی واحدهای صنعتی و تولیدی استان ۱ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات پرداخت شد که از تعطیلی ۳۰۰ واحد تولیدی جلوگیری شده است.
او میافزاید: علاوه بر حمایت از واحدهای تولیدی در راستای منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی، در یک سال گذشته راهاندازی ۲ هزار و ۶۹۴ طرح به ارزش ۵ هزار میلیارد تومان تصویب شد که با تحقق آن شاهد ایجاد اشتغال پایدار برای بیش از ۴۰ هزار نفر در آینده نزدیک در استان خواهیم بود.
نماینده عالی دولت در مازندران معتقد است که راهاندازی کارخانههای تعطیلشده و تولید کالای ایرانی به معنای راهاندازی خط تولید قدرت و عزت ملی است که این امر تا کنون در دولت مردمی اتفاق افتاده است.

حسینیپور که مهمترین دغدغهاش در همان روز اول ورودش به مازندران را رشد اقتصادی و توجه به معیشت مردم عنوان میکند، بارها با صدای بلند اعلام کرده بود: " کسی که برای مردم این استان قصد سرمایهگذاری داشته باشد مورد حمایت شخص بنده قرار میگیرد و درب اتاقم به روی سرمایهگذاران به نفع مردم مازندران باز است".
رئیس شورای اداری مازندران با اعلام اینکه بهطور متوسط هفتهای سه واحد تولیدی راکد و نیمهتعطیل در یکسال گذشته به چرخه تولید بازگشته است، میگوید: هفتهای نیست که در یکی از واحدهای تولیدی حضور پیدا نکنم و مشکلات آنها را از نزدیک مورد ارزیابی قرار نداده باشم.
استاندار مازندران در پایان اظهار داشت: در سفرهای شهرستانی نیز شهر به شهر با مجموعه مدیران کل استانی به خدمت مردم میرویم و یکی از موضوعات مهم در این سفرها، نشست ستاد تسهیل و رفع موانع تولید است که بعضا در محل واحدهای تولیدی و صنعتی برگزار میشود.
انتهای پیام/۱۰۰۱/