دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۵۱۴۱۷
تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۴۰۱ - ۲۰:۵۹
مدیرکل جهاد کشاورزی مازندران:
مدیرکل جهاد کشاورزی مازندران گفت: اگر بخواهیم در حوزه کشاورزی به توسعه‌یافتگی دست پیدا کنیم، تعیین راهبردهای جدید برای توسعه کشاورزی الزام اصلی استان است.

آوای خزر - زهرا شریفی: نشست شورای سیاست‌گذاری بخش کشاورزی امروز شنبه در سالن شماره یک استانداری مازندران به ریسات سید محمود حسینی‌پور استاندار مازندران برگزار شد. در سفر اخیر وزیر کشاورزی به مازندران، ایشان مسوولیت‌های بخش کشاورزی در این استان را به حسینی‌پور تفویض اختیار کرد.

در نشست امروز، مدیرکل جهاد کشاورزی مازندران به اهمیت شرکت لبنی کاله با ظرفیت بیش از ۱۴۰۰ فرآوری اشاره کرد و گفت: بنا به دستور استاندار جمع‌آوری شیرهای تولیدی استان برای شرکت کاله در دستور کار قرار گرفته است.

حسن عنایتی الگوی کشت نوین در استان را ضرورت دانست و افزود: اگر بخواهیم در حوزه کشاورزی به توسعه‌یافتگی دست پیدا کنیم، تعیین راهبردهای جدید برای توسعه کشاورزی الزام اصلی استان است.

مدیرکل جهاد کشاورزی مازندران بیان کرد: الگوی کشت، طرحی برای مدیریت یکپارچه تولید در عرصه کشاورزی با افق هدفمند کردن تولید، ارتقای بهره‌وری اقتصادی در بخش کشاورزی، مدیریت منابع آب و خاک و افزایش تولید با هدف غایی تامین امنیت غذایی است.

وی با بیان اینکه این طرح مبتنی بر شرایط محیطی است، گفت: تعیین الگوی کشت مناسب مناطق برنامه‌ریزی با لحاظ بیشینه کردن درآمد ناخالص و بهره‌وری مصرف آب از اهداف این طرح است.

وی تغییر الگوی کشت را اقدامی موثر در منابع آبی و جلوگیری از هدر رفت دانست و افزود: توسعه کشت دانه‌های روغنی، توسعه کشت در دیم‌زارها، انتقال کشت از فضای باز به گلخانه‌ها، افزایش سالانه راندمان آبیاری و افزایش ضریب نفوذ دانش با ارتقای عملکرد در حین کار از رویکردهای این طرح است.

انتهای پیام/

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر: