دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۵۱۹۸۴
تاریخ انتشار: ۰۸ بهمن ۱۴۰۱ - ۰۷:۴۱
باستان‌شناسان مومیایی را در یک چاه 15 متری در جنوب شهر قاهره کشف کردند؛ جایی که سه مقبره دیگر نیز در آن پیدا شده است.

به گزارش آوای خزر، دیجیاتو نوشت: باستان‌شناسان اعلام کردند که یک مومیایی پوشانده‌شده با ورقه طلا را در مصر پیدا کرده‌اند که برای 4300 سال درون یک تابوت مهروموم‌شده، قرار داشته است.

همانطور که بی‌بی‌سی در گزارش خود توضیح می‌دهد، گفته می‌شود که این مومیایی، بقایای مردی به نام هکاشپس (Hekashepes) است که یکی از قدیمی‌ترین و کامل‌ترین اجساد غیرسلطنتی محسوب می‌شود که تاکنون در مصر کشف شده است. باستان‌شناسان مومیایی را در یک چاه 15 متری در جنوب شهر قاهره کشف کردند؛ جایی که سه مقبره دیگر نیز در آن پیدا شده است.

یکی از این مقبره‌ها متعلق به فردی به نام «مری» است که به گفته باستان‌شناسان، «نگهبان مخفی» فرعون بوده است؛ یک عنوان کشیشی که توسط یکی از مقامات ارشد کاخ منصوب می‌شد و قدرت و اختیار برگزاری مراسم‌های مذهبی خاص را به فرد ارائه می‌کرد.

کشف یک مومیایی عجیب پوشانده‌شده با طلا در چاه ۱۵ متری

همچنین بزرگ‌ترین مومیایی که در این گورستان باستانی کشف‌شده، به مردی با نام «خنومجدف» تعلق دارد که یک کشیش، بازرس و ناظر اشراف بوده است. گفته می‌شود که در مقبره دیگر یک قاضی و نویسنده به نام «فتک» دفن شده باشد. همچنین در این مقبره، مجموعه‌ای از مجسمه‌ها کشف شده که طبق گزارش‌ها، بزرگ‌ترین مجسمه‌هایی هستند که تاکنون در این منطقه پیدا شده‌اند.

قدمت مومیایی و مقبره‌های کشف‌شده

«زاهی حواس»، باستان‌شناس و وزیر پیشین آثار باستانی مصر گفته است که تمام اکتشافات مربوط به قرن 25 تا 22 قبل از میلاد هستند. علاوه‌بر مومیایی و مقبره‌ها، گفته می‌شود که چندین اقلام دیگر از جمله سفال نیز در میان قبرهای باستانی یافت شده‌اند.

«علی ابو دیشش»، باستان‌شناس دیگری که در این کاوش مشارکت داشته، درباره اهمیت این کشف می‌گوید: «این کشف بسیار مهم است؛ زیرا پادشاهان را با مردمی که در اطرافشان زندگی می‌کنند، پیوند می‌دهد.»

سقاره در تاریخ مصر، برای بیش از 3000 سال محل دفن بوده است و نام آن در فهرست میراث جهانی یونسکو قرار دارد. این منطقه باستانی در پایتخت مصر باستان، یعنی ممفیس قرار دارد و بیش از ده هرم از جمله «هرم پلکانی» را در خود جای داده است. همچنین روز گذشته، باستان‌شناسان موفق شده بودند تا یک شهر 1800 ساله رومی را به‌طور کامل در قلب شهر جنوبی اقصر، مصر از زیر خاک بیرون آوردند.

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار