دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۵۲۲۹۳
تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۴۰۱ - ۰۷:۴۳
سرآشپز اردوگاه شهید جعفرزاده اندیمشک:

 خدمت رسانی به زائران شهدا لبیک به فرامین رهبری است

 خدمت رسانی به زائران شهدا لبیک به فرامین رهبری است
 سرآشپز اردوگاه شهید جعفرزاده اندیمشک گفت: به فرموده مقام معظم رهبری «خدمت برای شهدا کمتر از شهادت نیست» حضور در راهیان نور و خدمت رسانی به زائران کربلای ایران لبیک به فرامین رهبری است.
زهرا شریفی- آوای خزر: احمدعلی نشاگران سرآشپز اردوگاه شهید جعفرزاده اندیمشک در گفتگو با خبرنگاران خدمت رسانی به زائران شهدا را افتخار دانست و گفت: به فرموده مقام معظم رهبری «خدمت برای شهدا کمتر از شهادت نیست» حضور در راهیان نور و خدمت رسانی به زائران کربلای ایران لبیک به فرامین رهبری است.

نشاگران افزود: کسی که به ارزش‌های انقلاب و نظام جمهوری اسلامی اعتقاد داشته باشد اینگونه کار‌ها را بر خود وظیفه می‌داند. وی ادامه داد: افراد زیادی متقاضی حضور در این اردوگاه و خدمت‌رسانی به زائران هستند که نشان دهنده انگیزه خدمت‌رسانی به شهداست و اینکه انگیزه خدمت همیشه وجود دارد.

نشاگران که ۴۸ ماه و ۲۴ روز در مناطق جنگی هشت سال دفاع مقدس حضور داشت، گفت: بعد از جنگ در اردوگاه‌های کشوری در خرمشهر و آبادان مدیریت کردم و روزانه تا ۲ هزار زائر را اسکان، تغذیه و خدمت رسانی می‌کنیم.

وی افزود: همه تلاش ما برای ارائه بهتر کیفیت غذا‌ها به زائران است و به ذائقه مازندرانی غذا پخت می‌کنیم. نشاگران یادآور شد: در اربعین سال قبل نیز روزانه برای ۹۰۰ نفر غذا پخت می‌کردیم.

انتهای پیام/
 
نظرات شما
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها