دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۵۲۳۲۲
تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۲
حسینی‌پور:

میانگین کار مفید در ادارات افزایش یابد/ برنامه راهبردی بر ادارات حاکم باشد

میانگین کار مفید در ادارات افزایش یابد/ برنامه راهبردی بر ادارات حاکم باشد
نماینده عالی دولت در مازندران با اشاره به اینکه دولت در شرایط سخت اقتصادی به امورات می‌پردازد، بر افزایش میانگین کار مفید در ادارات استان و پاسخگویی به مطالبات مردم، تاکید کرد.

آوای خزر - آزاده بابانژاد: هجدهمین و آخرین نشست شورای مدیریت و برنامه‌ریزی مازندران صبح امروز در سالن شماره یک استانداری برگزار شد.

سید محمود حسینی‌پور در این نشست با مهم برشمردن رابطه سند آمایش سرزمینی با تصمیمات استانی، اظهار داشت که باید ببینیم چگونه و با چه مکانیزمی سند آمایش را در مصوبات شورای برنامه‌ریزی دخیل کنیم.

او با تاکید بر اینکه وقتی می‌گوییم سند راهبردی، باید با نگاه راهبردی به آن توجه کنیم، یکی از موارد استراتژیک را تامین آب مورد نیاز برای طرح‌ها عنوان کرد تا در آینده مشکلاتی را ایجاد نکند.

استاندار مازندران بیان کرد: در برخی موارد به سند آمایش توجه نشد و کارها در ادامه راه دچار انحرافاتی شد و لازم است تا آنچه که پیش آمد، آسیب‌شناسی شود.

حسینی‌پور یکی از مشکلات را در بخش کشاورزی عنوان کرد که قانون وراثت و قطعه‌قطعه کردن اراضی وراثتی، کشاورزی استان را با چالش مواجه کرده و هر روز داریم در گرداب های جدیدی می‌افتیم.

او با اشاره به استراتژیک بودن سند آمایش، ورود جامعه نخبگانی و دانشگاهی به این مسئله را در کنار فعالیت سازمانی محیط زیست و سایر دستگاه‌ها، یک ضرورت دانست.

استاندار مازندران ادامه داد: بسیاری از نخبگان از ما می‌پرسند که ما نفهمیدیم قرار است در این استان چه حوزه‌ای در اولویت باشد که روی همان متمرکز شویم.

حسینی‌پور معتقد است که روح سند آمایش بر برنامه‌ریزی استان حاکم نیست، و از نظر او محتوای گروه‌بندی کشاورزی، صنعت و گردشگری باید دقیق‌تر و در جهت ایجاد یک گفتمان واحد باشد.

او اظهار داشت که سند آمایش باید به عنوان یک گفتمان واحد، غالب و به شکل عملی در تصمیمات استان دخیل باشد.

نماینده عالی دولت در مازندران گفت: در برخی موارد به عنوان نمونه؛ در بلندمرتبه‌سازی و کشاورزی به موضوع آب توجه نکردیم، یعنی طرح انجام می‌شود و به مشکل برمی‌خورد.

حسینی‌پور از سوی دیگر اعلام کرد که هنوز پهنه دانش‌بنیانی در سند آمایش استان به درستی دیده نشد.

او با اشاره به وجود ملزوماتی در سند بودجه‌ریزی استان، بیان کرد: سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی باید نظارت بر حسن اجرای حاکمیت سند آمایش بر برنامه‌های دستگاه‌های اجرایی داشته باشد.

رییس شورای برنامه‌ریزی و توسعه مازندران، نبود برنامه راهبردی در استان را یکی از چالش‌ها عنوان و تصریح کرد: در هر دستگاهی، حتی کارشناس باید برنامه راهبردی داشته باشد و حتی نظام پرداخت پاداش را براساس برنامه و پیشرفت کارکنان در نظر گرفته‌ایم و این، مصداق عدالت است.

حسینی‌پور از سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان خواست که برنامه‌ای را طراحی کند که قابلیت سنجه در دستگاه‌های اجرایی داشته باشد.

او همچنین خواستار مشخص‌شدن میانگین کار مفید کارکنان دستگاه‌های اجرایی استان شد و اعلام کرد که سازمان برنامه‌ریزی در این زمینه اقدام کند.

استاندار مازندران با تاکید بر اینکه دولت در شرایط سخت اقتصادی در حال خدمت است، گفت: ما باید پاسخگوی مطالبات مردم باشیم و باید از زمان به نحو شایسته استفاده کنیم.

انتهای پیام/۱۰۰۱/

خبرنگار: سعید منصوری
نظرات شما
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار