دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۵۲۳۳۰
تاریخ انتشار: ۲۸ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۴:۱۴
حسینی‌پور
کاهش ۳۰ درصدی مصرف آرد در مازندران با طرح هوشمندسازی/ اجاره‌دادن نانوایی قابل پذیرش نیست
نماینده عالی دولت در مازندران از کاهش ۲۵ تا ۳۰ درصدی مصرف آرد در مازندران گفت که با هوشمندسازی در حوزه آرد و نان صورت گرفته است.

آوای خزر - آزاده بابانژاد: سیلوی شهید میرزاپور شهرستان نکا با گنجایش اسمی ۱۵۰ هزار تن، امروز بیست و هشتم اسفند ماه یکی از ظرفیت‌های شرق مازندران بود که مورد بازدید استاندار مازندران قرار گرفت.

سید محمود حسینی‌پور پس از پایان بازدید خود از سیلوی نکا به خبرنگاران گفت که در سه مرحله پروژه هوشمندسازی در حوزه آرد و نان انجام گرفت.

او اعلام کرد: بعد از اقدامات هوشمندسازی ۲۵ تا ۳۰ درصد مصرف آرد در استان کاهش پیدا کرد و مشخص شد که این میزان کاهش در واقع پیش از طرح هوشمندسازی، قاچاق می‌شد.

استاندار مازندران یکی دیگر از مزیت‌های هوشمندسازی در این حوزه را کیفی‌سازی نان عنوان و اظهار کرد: نان باید با کیفیت بالا در اختیار مردم قرار بگیرد به طوری که نانوایان در تولید نان با کیفیت به رقابت بپردازند.

حسینی‌پور ادامه داد: مردم نیز به نانوایی‌هایی که با کیفیت بالا و با دانش روز، کار پخت نان را انجام می‌دهند مراجعه می‌کنند و از این نظر، نانوایان تشویق می‌شوند که کیفیت را بالا ببرند.

او با بیان اینکه بر اساس اعلام سازمان غله کشور، استان مازندران رتبه نخست کیفیت نان و آرد را دارد، یکی از دلایل آن را نیز ارائه خدمات ارزشمند در سیلوی نکا عنوان کرد که در حوزه آزمایشگاهی با وجود افراد مجرب و کارکشته و هم در نحوه نگهداری، صورت می‌گیرد.

نماینده عالی دولت در مازندران با اشاره به اینکه از چند استان گندم وارد استان ما می‌شود، افزود: اینکه با چه کیفیتی گندم‌هایی که از استان‌های مختلف وارد مازندران شده و پس از تجمیع تبدیل به آرد شود و استانداردها را نیز رعایت کند، اینها تجربیاتی است که در مازندران انجام می‌گیرد.

حسینی‌پور با بیان اینکه نظارت بر عملکرد نانوایی‌های استان باید تقویت شود، اظهار کرد: در حال حاضر هنوز با بخش نانوایی‌ها مشکلاتی داریم؛ یعنی اینکه افرادی آمدند و به تعداد متعددی جواز گرفتند ولی خودشان هیچگونه نظارتی ندارند.

او تصریح کرد: اجاره دادن نانوایی‌ها قابل پذیرش نیست و از نظر سازمان غله، کسی که مجوز دارد باید پاسخگو باشد، چون فردی که نانوایی را در اجاره دارد، پاسخگو نیست.

استاندار مازندران تاکید کرد: نانوایی باید در اختیار کسی باشد که پاسخگو باشد و بتواند کیفیت نان را ارتقا ببخشد.

حسینی‌پور با بیان اینکه معمولاً خانواده خبازها متدین هستند و خبازی از شغل‌های معنوی است، افزود: نان، حرمت زیادی در سفره مردم دارد به همین دلیل نگاهمان این است که خود صنف خبازها باید جایگاه خود را ارتقا ببخشند و ما هم وظیفه نظارتی خودمان را انجام بدهیم.

انتهای/۱۰۰۱/

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها