زهرا شریفی – آوای خزر: قاسم مایلی رستمی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی آوای خزر اظهار داشت: از ۶۳ شهر مازندران ۶۱ شهر از نعمت گاز برخوردار هستند و از ۳ هزار و ۶۰۰ روستا که قابلیت گاز رسانی دارند ۲ هزار و ۶۰۰ روستا گازرسانی شدند و گاز ۱۰۰ روستا هم امسال مورد بهرهبرداری قرار میگیرد.
وی اعلام کرد: گاز رسانی به ۴۰۰ روستای دیگر در حال انجام است و تلاش داریم تا پایان سال ۱۴۰۳ عملیات گازرسانی را به پایان برسانیم.
مدیرعامل شرکت گاز مازندران با اعلام اینکه ۲۵۰ روستای استان در دولت سیزدهم از نعمت گاز برخوردار شدند، گفت: ۴ هزار میلیارد تومان امسال برای توسعه شبکه گازرسانی با پیمانکار قرارداد بستیم.
مایلی رستمی افزود: گاز مورد مصرف در مازندران از چهار نقطه تأمین میشود، دولت برای هر مترمکعب ۵ الی ۶ هزار تومان هزینه میکند اما میانگین قیمت گاز که از شهروندان اخذ میشود؛ زیر ۲۵۰ تومان است.
وی با تاکید بر صرفهجویی مصرف گاز، از دستگاههای اجرایی استان خواست تا با رعایت الگوی مصرف گاز در حل ناترازی این انرژی اثرگذار باشند.
مدیرعامل شرکت گاز مازندران با اعلام اینکه استان مازندران به لحاظ مصرف گاز در رتبه دوم کشور قرار دارد، افزود: ۹۱ درصد از مصرف گاز استان خانگی و کمتر از ۹ درصد مربوط به صنایع است.
مایلی رستمی گفت: به دلیل اینکه پایداری گاز مشترکان خانگی حفظ شود از بخشی از صنایع استان خواستیم به سمت سوخت دوم بروند.
مدیر عامل شرکت گاز مازندران ورود روزانه گاز به استان را ۳۵ میلیون مترمکعب اعلام کرد و افزود: اما پیک مصرف ما ۴۲ مترمکعب است یعنی سه برابر نرم جهانی گاز مصرف میکنیم.
این عضور شورای اداری مازندران از دستگاههای اجرایی درخواست کرد تا برای صرفهجویی در مصرف گاز و جلوگیری از افت فشار، با خاموش کردن وسایل گرمایشی بعد از پایان وقت اداری، کمک کار شهروندان باشند.
مایلی رستمی افزود: مدیریت مصرف گاز یکی از مهمترین موضوعاتی است که در صورت رعایت آن از سوی مشترکان، علاوه بر صرفه اقتصادی برای آنان، از بروز مشکلات در پیک مصرف جلوگیری میکند.
وی در پایان استفاده از پوشش مناسب، استفاده از شیرهای ترموستاتیک و رعایت دمای ۱۸ تا ۲۱ درجه و پوشش مناسب موتورخانهها و تعمیرات لازم آنها را به عنوان بخشی از راههای مصرف بهینه گاز برشمرد.
استانهای تهران، مازندران، و اصفهان از پرمصرفترین استانها در بخش گاز هستند.
انتهای پیام/۱۰۰۴/