دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۵۳۳۸۰
تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۴۰۲ - ۱۸:۰۸
دادستان نکا:

پدران ۱۰۰ دانش‌آموز نکایی در زندان هستند/ مدارس؛ تأثیرگذار در سرنوشت کودکان

پدران ۱۰۰ دانش‌آموز نکایی در زندان هستند/ مدارس؛ تأثیرگذار در سرنوشت کودکان
دادستان نکا با اشاره به اینکه مدارس بعد از خانواده دومین محیط تأثیرگذار در سرنوشت و آینده کودکان هستند، گفت: اکنون ۱۰۰ دانش‌آموز نکایی پدرانی دارند که در زندان هستند و اگر به این کودکان توجه نشود ممکن است آن‌ها هم زندانیان آینده باشند.
زهرا شریفی - آوای خزر: محمد محمودی با بیان اینکه نکا به لحاظ صلح و سازش در پرونده‌های قضایی حائز رتبه خوبی در استان و حتی کشور شده است از مردم، اعضای شورای حل اختلاف و صلح‌یاران این شهرستان قدردانی کرد.

دادستان نکا که در جمع نمازگزاران سخن می‌گفت، اظهار داشت: پیشگیری از وقوع جرم به دو نوع کنشی و واکنشی تقسیم شده است که در پیشگیری کنشی، در صدد کاهش عوامل جرم‌زا هستیم.

وی به  نقش خانواده در پیشگیری از جرم اشاره کرد و افزود: علل اصلی شکل‌گیری شخصیت فردی و اجتماعی در وهله نخست در خانواده است؛ هر رفتاری که والدین در منزل انجام می‌دهند تبدیل به شخصیت فرد در آینده خواهد شد.

محمودی ادامه داد: اگر در خانواده و محیط خانه برای فرزندانمان وقت نگذاریم و به آن‌ها محبت نکنیم این محبت را فرزندانمان در بیرون از خانه طلب می‌کنند و گا‌ها اعطای محبت بیرون از خانه به قیمت هدر رفت عمرشان است.
 
عدم توجه؛ عامل بزهکاری فرزندان

وی از خانواده‌ها خواست بیش از آنکه به جنبه مالی فرزندان بیاندیشند برای آن‌ها وقت بگذارند؛ نسل امروز بیش از آنکه نیاز مالی داشته باشد به توجه نیاز دارد.

محمودی یادآورشد: در پرونده‌های شخصیتی که ما برای مجرمان تهیه می‌کنیم عامل اصلی را عدم توجه اعلام کرده‌اند.

وی افزود: مطالعه و استفاده از اهل فن برای تربیت فرزندان امری پسندیده است، امامان ما هم به این موضوع سفارش کرده‌اند؛ اگر بناست فرزندانمان درگیر اعتیاد و زندان نشوند در محیط خانه محبت کنید.
 
مدرسه؛ تأثیرگذار در سرنوشت کودکان

دادستان شهرستان نکا از مدرسه هم به عنوان عامل پیشگیری از جرم نام برد و ضمن تقدیر از زحمات تمامی فرهنگیان و معلمان شریف، گفت: بعد از خانواده مدرسه دومین محیط تاثیرگذار در سرنوشت و آینده کودک است و در ایجاد شخصیت فرد هم نقش غیر قابل انکاری دارد.

وی افزود: هر دانش‌آموزی روزانه ۴ تا ۵ ساعت را در مدرسه می‌گذراند، استدعا می‌شود مسئولان این نهاد تربیتی محیط مدرسه را شاداب و با عشق و مهربانی همراه کنند تا دل فرزندانمان برای مدرسه تنگ شود.

محمودی شکست دانش‌آموز در تحصیل را یکی از عوامل بزهکاری دانست و گفت: وقتی دانش‌آموزی ببیند در تحصیل شکست خورده است به مرور زمان خود را جدای از سایرین می‌داند، خطابم به معلمان است؛ به همان اندازه که برای شاگرد اولی‌ها و درس‌خوان‌ها وقت می‌گذارید برای دانش‌آموزانی که کمتر درس می‌خوانند هم وقت بگذارید؛ اجازه ندهید دانش‌آموزی که احیانا کمتر مطالعه می‌کند خودش را جدای از سایرین بداند.

وی با اشاره به آموزش درست اینگونه توضیح داد: همه ما به‌خاطر داریم در ابتدای امر وقتی کمربند ایمنی را می‌بستیم به ما می‌گفتند: یا تازه راننده شده است یا از افسران راهنمایی و رانندگی می‌ترسد، ولی امروز استفاده از کمربند ایمنی به فرهنگ و ارزش  تبدیل شده است.

دادستان جوان نکا افزود: ما باید به فرزندانمان بیاموزیم استفاده درست از محیط زیست، نحوه درست رانندگی و استفاده مناسب از منابع طبیعی یک فرهنگ است و فرزندانمان باید یاد بگیرند این‌ها امانتی است که ما باید به نسل آینده واگذار کنیم.

وی از رئیس آموزش و پرورش  خواست تا موضوعات مطروحه را مد نظر قرار دهد.
 
توجه به فضای مجازی در تربیت فرزندان

دادستان شهرستان نکا از رسانه هم به‌عنوان ابزار مهم در پیشگیری از جرم یاد کرد و افزود: رهبر معظم انقلاب فرمودند که «اگر من رهبر مملکت نمی‌شدم قطعا فرمانده فضای مجازی می‌شدم» بیان این موضوع نشان دهنده اهمیت رسانه است.

وی آموزش اجتماعی را لازمه فضای مجازی دانست و گفت: جرم در این فضا باید کوچک شود و اینکه اقتدار پلیس و دستگاه قضایی هم در فضای مجازی شناسانده شود.

محمودی همچنین افزود: ما در فضای مجازی باید اسطوره‌های مملکت همچون سردار سلیمانی و ورزشکاران را به جوانان معرفی کنیم، اما در ایامی قرار گرفتیم که اسطوره‌ها تغییر کرده است.
 
پدران ۱۰۰ دانش‌آموز نکایی در زندان هستند/ مدارس؛ تأثیرگذار در سرنوشت کودکان
 
وی با تاکید بر اینکه اسطوره‌سازی باید همراه با مطالعه و در نظر گرفتن سابقه باشد، گفت: این نیست که هر کسی در فضای مجازی خصوصا در صفحه اینستاگرام دنبال کننده بیشتری داشته باشد به اسطوره تبدیل شود.

دادستان شهرستان نکا افزود: کودکان و نوجوانان ما همچون موم در حال شکل‌گیری هستند، اینکه چه اسطوره و شخصیتی را انتخاب کنند قطعا در آینده تاثیر بسزایی دارد،   می‌طلبد فعالان عرصه رسانه با اسطوره‌سازی مناسب نقش خود را به‌خوبی ایفا کنند.

وی به عوامل محیطی در پیشگیری از جرم اشاره کرد و گفت: قوه قضاییه و همکاران انتظامی فراتر از حد توان بر حسب وظیفه ذاتی انجام وظیفه می‌کنند، اما گاه عده و عده ما توان پاسخ‌گویی به همه مطالبات را ندارد لذا از همه مردم طلب کمک داریم.
 
ناامنی در باغات مرکبات

محمودی در بخش دیگری از سخنانش به ناامنی در باغات مرکبات و گله‌مندی باغداران از سرقت مرکبات گفت و بر ایجاد روشنایی در معابر و بکارگیری نگهبان در باغات تاکید کرد.

وی نصب دوربین مدار بسته و نگهداری اموال در محیط امن را دیگر ضروریات در این حوزه اعلام کرد و افزود: بر اساس آمار واحد انفورماتیک قوه قضائیه، دوربین مدار بسته ۴۰ تا ۵۰ درصد وقوع جرم را کاهش می‌دهد.

محمودی به گله‌مندی اهالی روستای قره‌طغان از سرقت باغ‌های مرکبات آنان اشاره کرد و از شهردار جوان و انقلابی نکا خواست تا نسبت به روشنایی مسیر این روستا و نصب دوربین‌های مداربسته تا جایی که نقض حریم خصوصی مردم  نکا نشود در اسرع وقت اقدام کند.
 
 
ضرورت بازپروی صحیح برای عدم تکرار جرم

وی، بازپروری مجرمان و حفظ خانواده آنان را ضرورت دانست و گفت: حدود ۷۰ درصد از زندانیان ما کسانی هستند که یک‌بار و یا بیشتر زندان را تجربه کرده‌اند این موضوع نشان می‌دهد ما بعد از زندان بازپروری درستی انجام نداده‌ایم.

محمودی به راه‌اندازی انجمن حمایت از خانواده زندانیان در سال‌های گذشته اشاره کرد و افزود: ما در این انجمن اساسا کاری با شخص زندانی نداریم جامعه هدف ما افرادی هستند که خود مرتکب جرم نشده‌اند، ولی تاوان مجرم را می‌دهند هدف آن است که اگر پدر و مادر خانواده در زندان به سر می‌برد ما در حد توان بتوانیم خانواده‌اش را حمایت کنیم که بزه‌کار جدید تحویل جامعه ندهیم.
 
پدران زندانی برای ۱۰۰  دانش‌آموز نکا!

دادستان شهرستان نکا نهاد‌های خیریه را پای کار این انجمن دعوت کرد و اینگونه گفت: در خصوص این انجمن جستجو کنید چنانچه به عرایض بنده رسیده‌اید در این کار خداپسندانه ما را یاری کنید.

محمودی افزود: ۱۰۰ دانش‌آموز داریم که پدر خانواده در زندان است اگر کمکشان نکنیم حداقل ۵۰ درصد آن‌ها زندانیان آینده ما خواهند بود.

انتهای پیام/۱۰۰۴/
خبرنگار: آزاده بابانژاد
نظرات شما
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار