دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۵۳۹۹۸
تاریخ انتشار: ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۹
پاسخ به یک شایعه؛

پرونده پتروشیمی میانکاله برای همیشه بسته شد

استاندار مازندران با بیان اینکه پتروشیمی میانکاله حواشی زیادی را در استان ایجاد کرده‌است؛ گفت: پرونده پتروشیمی میانکاله بسته شده است و امکان پیگیری وجود ندارد.

پرونده پتروشیمی میانکاله برای همیشه بسته شد

به گزارش آوای خزر، یوسف نوری ‌در پاسخ به سوال خبرنگار ما در نشست خبری امروز که در آستانه دومین سفر استانی آیت‌الله رئیسی به مازندران برگزار شد، درباره اینکه از صبح امروز شایعه شده که دوستداران محیط زیست به دنبال برپایی تجمع اعتراض‌آمیز علیه سیاست‌های مبهم در خصوص پتروشیمی میانکاله هستند و چه تضمینی وجود دارد که در سفر دوم رئیس جمهور شاهد اینچنین کلنگ‌زنی‌هایی نباشیم، اظهار داشت: "همانطور که گفتید در انتخاب طرح‌های کلنگ‌زنی و افتتاحی باید دقت شود، اگر شاخصه‌ها رعایت نشود مانند طرح پتروشیمی میانکاله حواشی زیادی را در استان ایجاد می‌کند که برای مردم نیز توقع ایجاد کرده است".

وی ابراز کرد: "برخی از موارد پتروشیمی امکان‌پذیر نیست؛ ممکن است ما در یک جایی به نتیجه نرسیم و در اولویت ما قرار نگیرد، مثلاً همین میانکاله، پرونده بسته شده است و رأی هم صادر شده است".

استاندار مازندران ادامه داد: "امکان پیگیری وجود ندارد اما ممکن است یک راه جایگزینی برای آن با کمک شما پیدا بشود، منظورم اینکه دوباره راه بیفتد نیست، نه! منظورم این است که دوباره یک مجموعه را که کار دیگری انجام بدهد، راه بیفتد".

وی اعلام کرد: "تراز درآمد تأمین اجتماعی منفی است برای اینکه صنایع بزرگ درآمدزا در استان نداریم و بخش کارفرمایی ما خُرد و کشاورزی است".

یوسف نوری در بخش دیگری از سخنان خود، مازندران را یک استان ـ کشور توصیف کرد و گفت: همان‌طور که کریمانه مهمان‌پذیرید، کریمانه دید مرا که در نظام دیوان‌سالاری هستم تغییر بدهید؛ ما یک معیارهایی داریم، شایستگی‌های عمومی، تخصصی و حرفه‌ای که هر کسی قرار است با ما کار کند باید این صلاحیت‌ها را داشته باشد.

انتهای پیام/

خبرنگار: آزاده بابانژاد
نظرات شما