دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۵۴۳۳۲
تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ - ۲۰:۵۴
در نشست خبری و در پاسخ به خبرنگار آوای خزر:

برنامه قاضی‌زاده هاشمی برای اقشار کم‌درآمد و فاقد شغل

قاضی زاده هاشمی در پاسخ به خبرنگار ما گفت: در فقر مطلق ضمن توسعه اشتغال تمام خانواده‌هایی که فاقد شغل هستند حداقل یک نفرشان شاغل شوند، جدای از اینکه آنها را وارد چرخه اشتغال می‌کنیم دولت را مکلف می‌دانیم تا سقف عددی که کفاف زندگی را می‌دهد از طریق سیستم مالیاتی (بررسی درآمد کل خانوار) ارزیابی کنند که اگر کسی زیر این عدد درآمد داشت مابه تفاوت آن را جبران می‌کنیم.

فرزانه حسنی - تهران - آوای خزر: امیرحسین قاضی زاده هاشمی نامزد انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری در نشست خبری خود با اصحاب رسانه، که به میزبانی خبرگزاری فارس برگزار شد، اظهار کرد: در نبود احزاب برای معرفی افراد شایسته و اصلح، امواج سیاسی و دو قطبی سازی‌ها منجر به انتخاب افراد می‌شوند ولو اینکه شهید رئیسی یک شخص نبود، بلکه یک شخصیت و یک رئیس جمهور تراز بود.

وی افزود: رئیس‌جمهور باید ساختار فکری جمهوری اسلامی را بپذیرد و مکتبی باشد، فلذا رییس جمهور منتخب باید دکترین و برنامه روشن در تمامی موضوعات مهم کشور داشته باشد.  

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه شهید رئیسی بعد از شهید رجایی توانست تغییر مسیری در نظام حکمرانی کشور ایجاد کند، خاطرنشان کرد: آرمان‌ها و برنامه‌های شهید رئیسی باید ادامه پیدا کند فلذا برنامه تحول دولت سیزدهم تولید و به رهبر انقلاب عرضه شده و ایشان این برنامه را تایید کرده اند.  

وی تصریح کرد: از تک تک افراد کابینه دولت حمایت نمی‌کنم، اما از کلیت دولت سیزدهم دفاع می‌کنم، شخصیت شهید رئیسی ایشان را ممتاز کرده است چرا که مسئله شهید رئیسی حل مسائل مردم بود حتی بار‌ها پیش آمد که ایشان به بنده می‌گفتند تلاش کنیم مدیران خوب را نگه داشته باشیم.

قاضی زاده هاشمی در ادامه با بیان اینکه فکر نمی‌کردم مجددا در انتخابات کاندیدای ریاست جمهوری شوم، اظهار کرد: طبق انتخابات دو دوره ریاست جمهوری بنده فکر میکردم هشت سال در خدمت شهید رئیسی خواهم بود، اما بعد از شهادت ایشان، بعضی از دوستان از بنده برای حضور در انتخابات دعوت و بعضی دیگر هم خواستند تا نامزد انتخابات نشوم چرا که آن عده‌ای که موافق حضور بودند عقیده داشتند بنده نخبه هستم، در ابتدا تلاش کردیم تا آقای مخبر به عنوان نامزد در انتخابات حضور پیدا کند، اما ایشان موافقت نکردن و نیامدند.  

وی افزود: شعار بنده «با دوستان مروت و با دشمنان مداراست»، یعنی همان کاری که شهید رییسی مطابق قانون اساسی کشور انجام داد، بنده هم سعی دارم ولو اینکه شهید امیر عبداللهیان نماد روشن این موضوع بود.  

این نامزد انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری، خاطرنشان کرد: در دولت آینده اگر بعنوان رئیس جمهور انتخاب شدم قصد تغییر وزیری را نخواهم داشت، مگر اینکه شخصی خودش نخواهد در دولت حضور داشته باشد مثلا آقایان محرابیان و اوجی یکی از مدیران موفق دولت سیزدهم هستند چرا که ارتباط خوبی با جوانان و اعضای صنایع مختص به خود دارند.

وی به نقش آفرینی خوب بانوان در کشور اشاره و خواستار شد: ۶۳ درصد آرای ریاست جمهوری بانوان هستند چرا که آنها نقش تاثیر گذاری در منتقد کردن همسر خود دارند، ناگفته نماند اکثر نهضت‌های بزرگ ایران با حضور بانوان انجام شده است چرا که ملاک انتخاب وزرای دولت صلاحیت‌ها می‌باشد، الحمدالله نگاه جنسیتی به پست‌های مدیریتی نداریم و اولویت مان استفاده از جوانان و بانوان قابل اعتمادتر است چرا که فساد مالی در بانوان خیلی کمتر است.

به گزارش آوای خزر، قاضی زاده هاشمی در پایان با توجه به سوال خبرنگار مبنی بر «سیاست حمایتی شما از اقشار کم درآمد جامعه چیست؟» گفت: در قانون برنامه هفتم به مفهوم فقر مطلق اشاره شده که دولت مکلف است فقر مطلق را از بین ببرد، طبق محاسبه کارشناسان خط فقر در سال ۱۴٠۲ در کل کشور عددی مربوط به ۱۳ میلیون تومان را شامل می‌شود که بعضا در استان‌ها و شهرستان‌های مختلف این عدد متغیر است، ولو اینکه فقر غذایی به نوعی پایین‌تر از فقر مطلق است یعنی کسانی که روزانه ۱۹٠٠ تا ۲۱٠٠ کالری غذا و ریز مغذی گیرشان نمی‌آید. 

وی اظهار داشت: خوشبختانه با برنامه‌های حمایتی که دولت رئیسی داشتند با همکاری دستگاه‌های امدادی الان فقر غذایی نداریم. فلذا در فقر مطلق ضمن توسعه اشتغال تمام خانواده‌هایی که فاقد شغل هستند حداقل یک نفرشان شاغل شوند، جدای از اینکه آنها را وارد چرخه اشتغال می‌کنیم دولت را مکلف می‌دانیم تا سقف عددی که کفاف زندگی را می‌دهد از طریق سیستم مالیاتی (بررسی درآمد کل خانوار) ارزیابی کنند که اگر کسی زیر این عدد درآمد داشت مابه تفاوت آن را جبران می‌کنیم.

انتهای پیام/۱۰۰۲/

خبرنگار: آزاده بابانژاد
نظرات شما
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار