یخ در بهشت یک نوشیدنی خنک تابستانی با طعم بی نظیر است که طرفداران زیادی دارد و به راحتی میتوان آن را در منزل تهیه کرد. این نوشیدنی که با انواع میوه و در طعمهای مختلفی درست میشود، بهترین نوشیدنی برای مقابله با گرمازدگی و عطش تابستان است. یخ در بهشت حتی در میان کودکانی که به خوردن میوه علاقهای نشان نمیدهند پرطرفدار بوده و میتواند وسیلهای برای ترغیب آنها به خوردن میوه و برخورداری از فواید و خواص آن باشد. در این مطلب با آموزش تهیه انواع یخ در بهشت در طعمهای متنوع با ما همراه باشید ...
در صورتیکه به دنبال تهیه طعم خاصی از یخ در بهشت هستید، میتوانید با انتخاب عناوین ارائه شده در فهرست زیر، به موضوع دلخواه خود برسید.
- طعم لیمو، پرتقال و توت فرنگی
- طعم توت فرنگی
- طعم آلبالو
- طعم نعنا
- طعم پرتقال
- طعم طالبی
- طعم هندوانه
- طعم انار، آلبالو و توت فرنگی
- یخ در بهشت چند میوه
انواع یخ در بهشت
۱. یخ در بهشت با طعم لیمو، پرتقال و توت فرنگی
یخ در بهشت برای ۶ نفر؛ زمان آماده سازی مواد حدود ۲۰ دقیقه؛ زمان آماده شدن برای سرو حدود ۶ ساعت
مواد لازم |
شکر |
1 لیوان |
آب |
3/4 لیوان |
پوست پرتقال رنده شده |
1 قاشق غذاخوری |
پوست لیموترش رنده شده |
1 قاشق مرباخوری |
آب پرتقال |
1/3 لیوان |
آب لیموترش |
5 قاشق غذاخوری |
توت فرنگی خرد شده |
4 لیوان |
دستور تهیه
- توت فرنگی ها را بشویید، قسمت سبزرنگ آنها را جدا کرده و سپس خرد کنید.
- پوست پرتقال و پوست لیمو ترش را در قابلمه ای بریزید، آب و شکر را به آن اضافه کرده و روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش آید.
- حرارت را ملایم کرده و اجازه دهید به مدت 7 دقیقه ریز جوش بزند، سپس حرارت را خاموش کنید و پس از خنک شدن، شربت را از صافی عبور دهید تا پوست ها جدا شوند.
- آب پرتقال، آب لیمو و توت فرنگی خرد شده را به شربت فوق اضافه کرده و در مخلوط کن میکس کنید تا مایه صاف و یکنواختی حاصل شود.
- یخ در بهشت را در ظرف مناسب ریخته، به مدت ۳ ساعت در فریزر قرار دهید تا کمی یخ بزند، سپس آن را هم بزنید و به مدت ۳ ساعت دیگر در فریزر قرار دهید تا آماده سرو شود.
-
هنگام سرو یخ در بهشت، اگر خیلی سفت شده بود، ۲۰ الی ۳۰ دقیقه آن را در دمای محیط قرار دهید تا کمی شل شده و حالت نیمه جامد به خود بگیرد.
۲. یخ در بهشت با طعم توت فرنگی
مواد لازم |
توت فرنگی |
500 گرم |
برگ نعنای تازه |
5-6 عدد |
آب لیمو ترش |
2 الی 3 قاشق غذاخوری |
شکر |
1 قاشق غذاخوری |
یخ |
به میزان لازم |
دستور تهیه
-
توت فرنگیها را شسته، قسمت سبزرنگ آنها را جدا کنید، سپس همراه با برگهای نعنا و ۱ فنجان یخ در مخلوط کن بریزید.
-
آب لیمو و شکر را همراه با ۱ لیوان آب به مخلوط کن اضافه کرده و مواد را میکس کنید تا یکدست شوند.
- یخ در بهشت را بچشید و در صورت تمایل مقدار بیشتری شکر به آن اضافه کنید.
- یخ در بهشت را در پارچ بریزید، تکه های کوچک یخ به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا خنک شود. سپس در لیوان سرو بریزید و به عنوان یک نوشیدنی سرد و ساده در تابستان نوش جان کنید.
۳. یخ در بهشت با طعم آلبالو
مواد لازم |
آلبالو |
1 کیلوگرم |
شکر |
200 گرم |
آبلیموی تازه |
2 قاشق غذاخوری |
وانیل |
1/8 قاشق چایخوری |
دستور تهیه
-
آلبالوها را بشویید و هسته آنها را درآورید.
-
آلبالو، شکر و آبلیمو را در قابلمهای ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا آلبالو آب انداخته و شکر حل شود.
-
پس از حل شدن شکر، ۲ الی ۳ دقیقه دیگر فرصت دهید تا مواد به آرامی بجوشند، سپس حرارت را خاموش کنید.
-
اجازه دهید مواد خنک شوند، سپس آنها را از صافی عبور دهید تا مایه صاف و یکدستی حاصل شود.
-
مایه را در ظرف فلزی کم عمقی بریزید و به مدت ۴-۳ ساعت در فریزر قرار دهید تا یخ بزند. سپس آن را از فریزر خارج کنید، هم بزنید و دوباره در فریزر قرار دهید.
-
اجازه دهید یخ در بهشت آلبالو یکی دو ساعت دیگر در فریزر بماند، سپس هنگام سرو با قاشق، آن را بتراشید ودر لیوان سرو بریزید.
-
روی یخ در بهشت را با چند عدد آلبالو تزیین کنید و با آن از میهمانان خود پذیرایی کنید.
۴. یخ در بهشت با طعم نعنا
مواد لازم |
شکر |
1 فنجان |
آب معمولی |
1 فنجان |
آب سرد |
4 فنجان |
آب لیمو ترش |
1 فنجان |
نعنا |
5 عدد برگ تازه له شده (1 قاشق چایخوری نعنا خشک ساییده) |
دستور تهیه
-
آب و شکر را در ظرفی ریخته و هم بزنید تا شکر در آب کاملا حل شود.
-
آبلیموی ترش و ۴ فنجان آب سرد را به شربت فوق اضافه کنید و هم بزنید، سپس آن را به مدت ۲ الی ۳ ساعت در فریزر قرار دهید تا یخ بزند.
-
یخ در بهشت را از فریزر خارج کرده، نعنای له شده تازه یا پودر نعنای خشک را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند و حدود ۱ الی ۲ ساعت دیگر در فریزر قرار دهید.
-
پس از ۲ ساعت که یخ در بهشت حالت نیمه جامد پیدا کرد، آماده سرو است.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه اسموتی توت فرنگی
۵. یخ در بهشت با طعم پرتقال
مواد لازم |
آب پرتقال تازه |
2 لیوان |
گلاب |
2 قاشق غذاخوری |
شکر |
به میزان لازم |
دستور تهیه
-
آب پرتقال را در قالبی فلزی بریزید و مقداری شکر به آن اضافه کنید تا شیرینی آن به اندازهای که مورد نظر شماست، برسد.
-
آب پرتقال و شکر را هم بزنید تا شکر کاملا حل شود، سپس گلاب را به آن اضافه کرده و قالب را در فریزر قرار دهید.
-
پس از ۲ الی ۳ ساعت قالب را خارج کرده و یخ در بهشت را هم بزنید، سپس مجددا آن را در فریزر قرار دهید.
-
یکی دو بار دیگر این عمل را تکرار کنید تا شربت به صورت یکنواخت یخ بزند و حالت نیمه جامد بگیرد. سپس یخ در بهشت را در لیوان سرو بریزید و روی آن را با برشهای پرتقال تزیین کنید.
۶. یخ در بهشت با طعم طالبی
مواد لازم |
طالبی یا گرمک بدون پوست |
1 لیوان |
گلاب |
1 قاشق چایخوری |
شکر |
به میزان لازم |
شیر |
1 لیوان |
پوره یخ |
به میزان لازم |
دستور تهیه
- طالبی را در فریزر قرار دهید تا یخ بزند.
- طالبی یخ زده را در مخلوط کن بریزید و یک لیوان شیر به آن اضافه کنید.
- مخلوط شیر و طالبی را میکس کنید تا یکنواخت شوند، سپس به میزان دلخواه شکر به آن اضافه کنید.
- یخ در بهشت طالبی را در لیوان سرو ریخته و بلافاصله نوش جان کنید.
۷. یخ در بهشت با طعم هندوانه
مواد لازم |
هندوانه خرد شده بدون هسته |
8 لیوان |
آب |
1/2 لیوان |
شکر |
1/2 لیوان |
آبلیموی تازه |
2 قاشق غذاخوری |
دستور تهیه
-
آب و شکر را در قابلمهای ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش آید و شکر در آب حل شود.
-
اجازه دهید شربت حاصل به مدت ۲ دقیقه بجوشد، سپس حرارت را خاموش کرده و صبر کنید تا شربت کاملا خنک شده و به دمای محیط برسد.
-
تکههای هندوانه را در مخلوط کن ریخته و میکس کنید تا کاملا له شوند، سپس آن را همراه با آبلیمو به شربت آب و شکر اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شوند.
-
مخلوط حاصل را در قالب فلزی یا پلاستیکی ریخته و حدود ۲ الی ۳ ساعت در فریزر قرار دهید تا یخ بزند.
-
یخ در بهشت را از فریزر خارج کنید و هم بزنید، مجددا ۲ الی ۳ ساعت در فریزر قرار دهید تا حالت نیمه جامد پیدا کند.
-
یخ در بهشت هندوانه آماده است، آن را در لیوان سرو بریزید و با تکههای تازه لیمو یا هندوانه تزیین کنید.
۸. یخ در بهشت با طعم انار، آلبالو و توت فرنگی
مواد لازم |
آب آلبالو |
3 پیمانه |
آب انار |
2 پیمانه |
آب پرتقال |
1 پیمانه |
دستور تهیه
-
آب انار، آب آلبالو و آب پرتقال را در قالب فلزی ریخته و به مدت ۳ ساعت در فریزر قرار دهید تا یخ بزند.
-
پس از ۳ ساعت، قالب را از فریزر خارج کرده و مخلوط را هم بزنید، سپس در فریزر قرار دهید.
-
عمل هم زدن مخلوط را هر یک ساعت یک بار تکرار کنید تا یخ به طور یکنواخت در آن ایجاد شود.
-
یخ در بهشت را در لیوان سرو بریزید و بلافاصله مورد استفاده قرار دهید.
۹. یخ در بهشت چند میوه
مواد لازم |
طالبی یا گرمک بدون پوست و خرد شده |
1 فنجان |
آناناس خرد شده |
1 فنجان |
انبه خرد شده |
1 فنجان |
توت فرنگی خرد شده |
1 فنجان |
آب پرتقال |
1 فنجان |
شکر |
2 قاشق غذاخوری |
پوره یخ |
4 فنجان |
دستور تهیه
-
طالبی، انبه، آناناس، توت فرنگی، آب پرتقال و شکر را در مخلوط کن بریزید، سپس ۴ فنجان پوره یخ به مخلوط کن اضافه کنید.
-
مخلوط کن را روشن کرده و مواد را به مدت ۳۰ ثانیه میکس کنید تا کاملا یکدست شوند.
-
یخ در بهشت را در لیوان سرو ریخته، روی آن را با تکههای آناناس تزیین کنید و بلافاصله نوش جان کنید.
سخن آخر
یخ در بهشت آماده در بازار، از ترکیب آب، شکر، رنگ و طعم دهنده درست می شود و از آب میوه طبیعی در آن خبری نیست، بنابراین بهتر است آن را به صورت خانگی درست کنید تا از سالم بودن آن مطمئن باشید. امیدواریم انواع یخ در بهشت ارائه شده در این مطلب را درست کنید و از خوردن آن در فصل گرم تابستان لذت ببرید. شما کدام یک از این یخ در بهشت ها را انتخاب میکنید؟ فراموش نکنید که نظرات و سوالاتتان را میتوانید از طریق بخش ارسال نظرات با ما در میان بگذارید.