کنکور یکی از مهمترین آزمونهای زندگی هر فرد و جزو خاطرات فراموش نشدنی عمر تحصیلی او به حساب میآید.
در واقع کنکور را میتوان ثمره ۱۲ سال تحصیل در کلاس درس دانست که بخشی از زندگی و آینده فرد را رقم میزند و در این بین نکته مهم و قابل توجه، چگونگی استفاده از این فرصت و تبدیل آن به نقطه عطفی برای رسیدن به موفقیت است.
روش درست مطالعه برای کنکور، برنامهریزی مناسب، خواب کافی، تغذیه مناسب و مغذی، همراهی خانواده، ورزش، داشتن هدف، دوری از استرس و اضطراب، توکل و ایمان به خدا، همت بالا، استفاده از کتاب درسی و منابع کمک آموزشی مناسب و معتبر و مشاوره با اساتید و مشاوران مجرب از نکاتی است که داوطلبان باید در طول دوران مطالعه برای کنکور مدنظر قرار داد و آن را رعایت کرد.
برای اینکه بدانید کنکور غولی نیست که شما در ذهن ساختهاید و میتوان با آرامش کامل و برنامهریزی مناسب شبیه یک آزمون معمولی با آن رفتار کرد؛ قصد داریم از این پس با بسته ویژه کنکوریها شما را با نکات مهم و مطالب کلیدی کنکور آشنا کنیم تا ضمن رسیدن به آرامش و دوری از استرس، روش های موفقیت را کسب کنید و نتیجهای مطلوب و قابل قبول در کنکور به دست آورید.
چگونه به رتبه زیر ۲ هزار ریاضی دست یابیم؟
پویا علاالدینی شورمستی اظهار کرد: رتبه زیر ۲ هزار منطقه رتبهای است که بهطور متوسط با آن میتوان هر رشتهای قبول شد؛ در این مطلب هم تعداد سوال مورد نیاز هم میانگین درصد، هم مشابه سازی با ترازهای آزمونهای آزمایشی گفته شده است.
وی ادامه داد: برای دست یابی به رتبه زیر هزار منطقه یک و منطقه ۲ میانگین ۴۶ درصد لازم است؛ میتوانید همه درسها را ۴۶ بزنید، یا اینکه بعضیها را بیشتر و برخی را کمتر بزنید؛ اما توجه داشته باشید که ضرایب دروس مهم هستند، برای رسیدن به درصد ۴۶ در هر درس، تعداد سوال مورد نیاز به صورت زیر است.
این مشاور تحصیلی افزود: ادبیات ۱۱ تا سوال از ۲۵ سوال، عربی ۱۲ تا سوال از ۲۵ سوال، دینی ۱۱ تا سوال از ۲۵ سوال، زبان ۱۲ تا سوال از ۲۵ سوال، ریاضی ۹ سوال از ۲۰ سوال، اقتصاد ۷ سوال از ۱۵ سوال، ادبیات تخصصی ۱۳ سوال از ۳۰ سوال، عربی تخصصی ۱۰ سوال از ۲۰ سوال، تاریخ جغرافی ۱۲ سوال از ۳۰ سوال، علوم اجتماعی ۱۰ سوال از ۲۰ سوال، فلسفه و منطق ۱۱ سوال از ۲۵ سوال، روانشناسی ۸ سوال از ۱۵ سوال نیاز است.
علاالدینی بیان کرد: برای دست یابی به زیر هزار منطقه منطقه سه تقریبا میانگین درصد ۳۹ درصد لازم است که برای رسیدن به چنین درصدی تعداد سوال مورد نیاز در هر درس به صورت زیر است.
وی گفت: ادبیات ۱۰ تا سوال از ۲۵ سوال، عربی ۱۰ تا سوال از ۲۵ سوال، دینی ۹ تا سوال از ۲۵ سوال، زبان ۹ تا سوال از ۲۵ سوال، ریاضی ۸ سوال از ۲۰ سوال، اقتصاد ۶ سوال از ۱۵ سوال، ادبیات تخصصی ۱۱ سوال از ۳۰ سوال، عربی تخصصی ۸ سوال از ۲۰ سوال، تاریخ جغرافی ۹ سوال از ۳۰ سوال، علوم اجتماعی ۸ سوال از ۲۰ سوال، فلسفه و منطق ۹ سوال از ۲۵ سوال، روانشناسی ۶ سوال از ۱۵ سوال نیاز است.
انتهای پیام/1000