دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۵۴۸۹
تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۳۹۸ - ۰۹:۳۹
از آنجایی که از بین بردن حساب های کاربری بعد از مرگ کاربران یکی از چالش‌های بزرگ فضای مجازی است، پاسخ به برخی سئوالات در این زمینه ضروری است.

 شاید شما نیز جزو کاربرانی باشید که همواره در خصوص ادامه فعالیت حساب‌های کاربری خود در شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان های مختلف بعد از مرگ، فکر کرده‌اید که چه بر سر آن خواهد آمد و چه کسی محتوای آن را نظارت خواهد کرد و دوستانتان در این فضای مجازی با یادگاری و عکس‌های شما که دیگر در قید حیات نیستید اما در شبکه‌های اجتماعی وجود دارد و جلوی چشمشان قد علم کرده است، چه خواهند کرد.

اما گوگل برای پس از مرگ کاربران به فکر چاره و حل معضل مذکور بوده و به کاربران دارنده حساب‌های کاربردی گوگل امکان بهره‌مندی از قابلیتی را داده است تا بتوانند با استفاده از آن، بعد از آنکه دیگر در قید حیات نیستند به دوستان و اعضای خانواده خود اجازه دهند تا با دسترسی به اکانت وی به گوگل اطلاع دهند و حساب کاربری مربوطه را ببندند.

برای این کار کافیست تا با انجام مراحل زیر، در صورت بروز هرگونه مشکل به بستن و غیرفعال کردن حساب‌های کاربری مبتنی بر اکانت گوگل اقدام کنند:

۱. به آدرس myaccounts.google.com مراجعه کنید

۲. قسمت data & personalization را انتخاب کنید

۳. گزینه make a plan for your account را پیدا کنید

۴. بر روی گزینه شروع ( start) کلیک کنید

۵. مشخص کنید چه مدت زمانی پس از اینکه غیرفعال شدید، گوگل اطلاعات شما را حذف کند.

۶. بعد از کلیک بر روی گزینه مرحله بعد ( next) ، حالا باید تعیین کنید که چه افرادی قادر خواهند بود به حساب کاربری شما دسترسی داشته باشند و گوگل را از این واقعه باخبر کنند .

۷. در این قسمت شما قادر خواهید بود تا ۱۰ نفر از کاربرانی که عضو گوگل هستند، را انتخاب کنید.

۸. در بخش set auto reply می‌توانید پیامی بنویسید که به این تعداد کاربر اعلام می‌کند دیگر شما زنده نیستید.

انتهای پیام/1000

برچسب ها: اکانت گوگل ، مرگ
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار