دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۵۴۹۷
تعداد نظرات: ۵ نظر
تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۳:۵۶

طرز تهیه کمپوت گیلاس به ۲ روش با ماندگاری بالا

کمپوت گیلاس دسری مغذی است که غالبا به دو روش درست شده و طعم بسیار لذیذ و دلپذیری دارد. تهیه این کمپوت از دو روش برای شما امکان‌پذیر است.
طرز تهیه کمپوت گیلاس
 
گیلاس میوه‌ای خوشمزه و در عین حال سرشار از ویتامین‌های مفید برای بدن است که به شکل‌های مختلفی مانند کمپوت گیلاس، مربای گیلاس، مارمالاد گیلاس و ترشی گیلاس نگهداری می‌شود. کمپوت گیلاس از فراورده‌های این میوه است که در میان کودکان محبوبیت زیادی دارد. در این مقاله طرز تهیه کمپوت گیلاس به دو روش ارائه شده که با در نظر گرفتن مدت زمان نگهداری کمپوت می‌توانید از این روش‌ها استفاده کنید.


۱. طرز تهیه کمپوت گیلاس (روش اول)

مواد لازم
گیلاس رسیده و سالم 2 کیلوگرم
شکر 1 کیلوگرم
آب 4 لیتر

دستور تهیه
  1. آب را روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید.
  2. ساقه گیلاس‌ها را گرفته و تمیز بشویید، سپس در آبکش بریزید تا آب آن کاملا خارج شده و خشک شوند.
  3. شیشه‌های مورد نظر برای تهیه کمپوت را تمیز بشویید و اجازه دهید کاملا خشک شوند.

    کمپوت گیلاس در شیشه

  4. درب شیشه‌ها را که باید حتما فلزی باشد تمیز شسته و سپس چند دقیقه در آب بجوشانید تا استریل شوند. پس از چند دقیقه جوشیدن، حرارت را خاموش کنید، ولی درب‌ها را از آب جوش خارج نکنید و اجازه دهید در آب جوش بمانند.
  5. گیلاس‌ها را به مقدار مساوی در شیشه‌ها بریزید، طوریکه ۵ الی ۷ سانتیمتر از لبه شیشه‌ها خالی بماند.
  6. شکر را بین شیشه‌ها تقسیم کنید و پس از افزودن شکر به شیشه ها، کمی آن‌ها را تکان دهید تا شکر به طور یکنواخت در شیشه‌ها پخش شود.
  7. شیشه‌ها را با آب جوش پر کنید به گونه‌ای که یک سانتیمتر از لبه شیشه‌ها خالی بماند، سپس درب شیشه‌ها را یکی یکی از آب جوش خارج کنید، روی شیشه‌های حاوی کمپوت قرار دهید و محکم ببندید.

    آموزش تصویری تهیه کمپوت گیلاس

  8. شیشه‌ها را در قابلمه بزرگی بچینید و قابلمه را تا جایی از آب پر کنید که سطح آب ۱ الی ۲ سانتیمتر زیر درب شیشه‌ها قرار بگیرد.
  9. قابلمه را روی حرارت قرار دهید و صبر کنید تا آب موجود در آن به جوش آید.
  10. وقتی آب موجود در قابلمه به نقطه جوش رسید، زمان بگیرید و اجازه دهید به مدت ۱۵ دقیقه بجوشد.
  11. پس از ۱۵ دقیقه، شیشه‌ها را از آب جوش خارج کنید، درب آن‌ها را محکم کنید و سپس آن‌ها را به صورت وارونه قرار دهید تا اگر در شیشه‌ها هوا وجود دارد، خارج شود.
  12. روی شیشه‌ها را با یک پتو بپوشانید و اجازه دهید کمپوت گیلاس به آهستگی خنک شود.
  13. پس از اینکه کمپوت گیلاس کاملا خنک شد، شیشه‌ها را در خارج از یخچال و در محلی تاریک و خنک نگهداری کنید.
  14. کمپوت تهیه شده به این روش را می‌توانید به مدت ۵ الی ۶ ماه در کابینت نگهداری کنید و در موقع لزوم مورد استفاده قرار دهید.

۲. طرز تهیه کمپوت گیلاس (روش دوم)

مواد لازم
گیلاس 800 گرم
شکر 200 گرم
آب 2 لیوان

دستور تهیه
  1. ساقه گیلاس را جدا کنید و بشویید، سپس آن را همراه آب و شکر در قابلمه‌ای که بهتر است از جنس لعابی باشد بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید.
  2. پس از جوش آمدن محتویات قابلمه، کف روی آن را بگیرید و اجازه دهید کمپوت به مدت ۳۰ دقیقه بر روی حرارت متوسط بجوشد.
  3. پس از ۳۰ دقیقه حرارت را خاموش کنید و صبر کنید تا کمپوت گیلاس خنک شود.
  4. کمپوت گیلاس را در ظروف شیشه‌ای دردار ریخته و در یخچال نگهداری کنید.
  5. کمپوت تهیه شده به روش فوق را می‌توانید تا یک هفته در یخچال نگهداری کنید.

کمپوت گیلاس
مقدار شکر برای کمپوت گیلاس

مقدار شکر برای کمپوت گیلاس از مقدار شکری که برای تهیه مربای گیلاس به کار می‌رود کمتر است و این مقدار بسته به شیرینی میوه و ذائقه شما می‌تواند از ۱/۴ تا ۱/۲ مقدار گیلاس متفاوت باشد. یعنی برای ۱ کیلوگرم گیلاس می‌توانید از ۲۵۰ گرم تا ۵۰۰ گرم شکر استفاده کنید؛ بنابراین بهتر است ابتدا شکر کمتری در کمپوت بریزید، سپس آن را بچشید و در صورت نیاز مقدار آن را افزایش دهید.

سخن آخر

کمپوت گیلاس نسبت به مربای گیلاس مدت زمان پخت کمتری دارد و در آن از شکر کمتری استفاده می‌شود و اگر در خانه تهیه شود عاری از مواد نگهدارنده است؛ بنابراین نگهداری آن بیش از یک هفته در یخچال ممکن نیست و برای نگهداری به مدت طولانی باید به روش کنسرو کردن، تهیه شود. در این مقاله با طرز تهیه کمپوت گیلاس به دو روش آشنا شدید که زمان نگهداری متفاوتی دارند. امیدواریم از این مطلب استفاده کرده باشید و نظرات و پیشنهادات خود را در این زمینه با ما در میان بگذارید.
 
انتهای پیام/۱۰۰۰
 
خبرنگار: سعید منصوری
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
شیدا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۲۸ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۷
0
0
چرا شکر تو شیشه کمپوت گیلاس حل نشده ؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۳:۱۰ - ۱۳۹۸/۰۵/۱۵
0
0
عالی
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۱۷ - ۱۳۹۸/۰۵/۱۶
0
0
من یک ماهی میشه کمپوت گیلاس درست کردم ولی هنوز گیلاس خوب نرم نشدن دلیلش چیه؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۳۸ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۳
0
0
سلام دستتون درد نکنه چرا کنسروکردن را اموزش ندادی لطفا بگید چگونه کنسرو کنیم ممنون میشم.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۲۷ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۴
0
0
ممنون از آموزش خوب وپر محتواتون.خانم احمدی از اردبیل
نظرات شما
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار