دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۵۵۱۰۱
تاریخ انتشار: ۰۶ آذر ۱۴۰۳ - ۲۳:۰۰

توصیه پژوهشگران برای حفظ سلامت: دیر شام نخورید

پژوهشگران معتقدند غذا خوردن پس از ساعت ۵ بعدازظهر احتمالاً به متابولیسم (سوخت‌وساز بدن) و قلب آسیب می‌رساند.

به گزارش آوای خزر به نقل از ایرنا؛ وبگاه سای‌تِک‌دِیلی در گزارشی آورده است: از مدت‌ها پیش، مردم بر این باور بودند که خوردن یک شام سبک و زودهنگام سالم‌تر است؛ اکنون پژوهشگران دانشگاه اوبرتا دکاتالونیا (UOC) در اسپانیا و دانشگاه کلمبیا در آمریکا برای تأیید این ادعا شواهدی علمی ارائه کرده‌اند.

گزارش این پژوهش که در مجله دسترسی آزاد تغذیه و دیابت (Nutrition & Diabetes) منتشر شده است، نشان می‌دهد مصرف بیش از ۴۵ درصد از کالری دریافتی روزانه بعد از ساعت ۵ بعد از ظهر با افزایش سطح گلوکز (قند) مرتبط است و ممکن است اثرات مضری روی سلامتی افراد، بدون در نظر گرفتن وزن یا چربی بدن آنها، داشته باشد.

دکتر دایانا دیاز ریزولو (Diana Díaz Rizzolo)، سرپرست این پژوهش، گفت: بالابودن میزان گلوکز به مدت طولانی ممکن است خطر ابتلا به دیابت نوع ۲، ابتلا به بیماری‌های قلبی‌عروقی (به دلیل آسیب‌زدن میزان زیاد گلوکز به رگ‌های خونی)، و افزایش التهاب مزمن را در پی داشته باشد و در نتیجه آسیب قلبی‌عروقی و متابولیک را تشدید کند.

متخصصان پیش از این معتقد بودند که پیامد اصلی شام‌خوردن دیرهنگام، افزایش وزن است. مردم معمولاً در شب غذا‌هایی را می‌خورند که ارزش غذایی زیادی ندارند؛ مثلاً غذا‌های فرافرآوری‌شده؛ زیرا هنگامی که افراد در هنگام روز، غذا نمی‌خورند، هورمون‌هایی که گرسنگی و سیری را تنظیم می‌کنند، تغییر می‌کنند.

نوشابه‌های گازدار، پیتزا، سوپ فوری و ماست‌های طعم‌دار از غذا‌های فرافرآوری‌شده به‌شمار می‌روند.

انتهای پیام/

نظرات شما
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار