دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۵۵۱۲۱
تاریخ انتشار: ۰۶ آذر ۱۴۰۳ - ۲۱:۴۶
راز جوانی سلول‌ها کشف شد

دانشمندان: اندازه هسته سلول روی طول عمر آن موثر است

دانشمندان کشف کرده‌اند که اندازه یک ساختار کوچک درون سلول به نام هستک، می‌تواند بر طول عمر سلول‌ها تأثیر بگذارد. به عبارت ساده‌تر، هرچه هستک کوچکتر باشد، سلول‌ها جوان‌تر می‌مانند. به گزارش سرویس اخبار کشفیات رسانه فناوری تکنا، هستک بخشی از هسته سلول است که مسئول ساخت پروتئین‌ها می‌باشد. این ساختار کوچک نقش بسیار مهمی […]

به گزارش آوای خزر به نقل از سرویس اخبار کشفیات رسانه فناوری تکنا، هستک بخشی از هسته سلول است که مسئول ساخت پروتئین‌ها می‌باشد. این ساختار کوچک نقش بسیار مهمی در حفظ سلامت و طول عمر سلول‌ها ایفا می‌کند. دانشمندان دریافتند که با افزایش سن، اندازه هستک در سلول‌ها بزرگ‌تر می‌شود. این بزرگ شدن باعث می‌شود که سلول‌ها آسیب‌پذیرتر شوند و زودتر پیر شوند. اما اگر بتوانیم اندازه هستک را کوچک نگه داریم، سلول‌ها سالم‌تر می‌مانند و طول عمرشان افزایش می‌یابد.

به گزارش دپارتمان اخبار تکنولوژی رسانه فناوری تکنا هستک مسئول تعمیر آسیب‌های DNA است. وقتی هستک بزرگ می‌شود، این فرایند به درستی انجام نمی‌شود و در نتیجه سلول‌ها زودتر پیر می‌شوند. همچنین هستک بزرگ باعث بی‌ثباتی ژنتیکی می‌شود که به معنی افزایش احتمال جهش و بیماری است. دانشمندان هنوز به طور کامل راه‌های کوچک نگه داشتن هستک را کشف نکرده‌اند. اما مطالعات نشان می‌دهد که محدود کردن کالری دریافتی می‌تواند به کوچک ماندن هستک کمک کند.

این کشف می‌تواند به ما کمک کند تا راه‌های جدیدی برای مبارزه با پیری و بیماری‌های مرتبط با افزایش سن پیدا کنیم. با درک بهتر نقش هستک در پیری، می‌توانیم داروها و درمان‌های جدیدی برای افزایش طول عمر و بهبود کیفیت زندگی انسان‌ها توسعه دهیم.

انتهای پیام/

نظرات شما
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار