دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۵۵۲۴۹
تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۸
آشپزی/

طرز تهیه پیاز سوخاری با پیاز رنده شده – خوشمزه و آسان

آیا دوست دارید راز تهیه پیاز سوخاری به سبک رستوران‌ها را بدانید؟ با ما همراه باشید تا در ادامه طرز تهیه پیاز سوخاری با پیاز رنده شده را که یک روش ساده و کاربردی است، یاد بگیرید تا بتوانید پیاز سوخاری‌هایی خوشمزه با بافتی بی‌نظیر و طعمی فراموش‌نشدنی تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه پیاز سوخاری با پیاز رنده شده

  • پیاز متوسط ۲ عدد
  • پودر سیر به مقدار لازم
  • نمک، فلفل سیاه و پاپریکا به مقدار لازم
  • تخم مرغ ۱-۲ عدد
  • آرد سوخاری به مقدار لازم
  • پنیر پیتزا ۴ قاشق غذاخوری

طرز تهیه پیاز سوخاری با پیاز رنده شده

۱. آماده‌سازی پیاز

 

آماده کردن پیاز برای تهیه پیاز سوخاری رنده شده

در اولین مرحله از طرز تهیه پیاز سوخاری با پیاز رنده شده درست مثل طرز تهیه پیاز سوخاری با دلستر، ابتدا پیاز را خرد کرده و در مخلوط‌کن یا با رنده، ریز رنده کنید تا کاملا پوره شود. سپس آن را از صافی رد کنید تا آب اضافی آن گرفته شود.

۲. مخلوط کردن مواد و قرار دادن در فریزر

 

 تهیه مخلوط پیاز سوخاری با پیاز رنده شده

در ظرفی مناسب، پیاز رنده شده را با پودر سیر، فلفل سیاه، پاپریکا، نمک و پنیر پیتزا مخلوط کنید تا ادویه‌ها به طور کامل با پیاز ترکیب شوند. مواد را داخل یک قیف بریزید و به شکل حلقه‌های پیاز در ظرفی مناسب (مانند سینی فر) با استفاده از قاشق کوچک فرم دهید. بعد حلقه‌های آماده پیاز را به مدت ۴ ساعت در فریزر قرار دهید.

۳. روکش کردن مواد و سرخ کردن پیازها

اکنون در آخرین مرحله، سه ظرف آماده کنید. در ظرف اول آرد، در ظرف دوم تخم مرغ زده و در ظرف سوم آرد سوخاری (می‌توانید از آرد سوخاری رنگی هم استفاده کنید) بریزید. پیازهای منجمد را ابتدا در آرد سپس در تخم مرغ و در نهایت در آرد سوخاری بغلتانید. برای تردی بیشتر می‌توانید این مرحله را دو بار تکرار کنید. در نهایت پیازهای آماده را در روغن داغ سرخ کنید و پس از سرخ کردن، پیازها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن‌ها گرفته شود.

نکته: زمان سرخ کردن پیاز سوخاری به ضخامت حلقه‌های پیاز و دمای روغن بستگی دارد. ضمنا دمای روغن برای سرخ کردن پیاز سوخاری باید متوسط باشد تا پیازها به خوبی طلایی شوند و نسوزند.

نکات تکمیلی برای تهیه پیاز سوخاری

 طرز تهیه پیاز سوخاری با پیاز رنده شده

تهیه و پخت پیاز سوخاری با پیاز رنده شده یکی از کارهایی است که می‌توانید به راحتی در منزل تهیه کنید و از آن لذت ببرید. اما برای تهیه این اسنک خوشمزه هم مثل هر اسنک یا غذای دیگری مثل طرز تهیه میگو سوخاری باید نکات و فوت‌وفن‌های آن را بدانید.

روش‌های مختلف تهیه پیاز سوخاری

پیاز سوخاری را چه به شکل رنده شده تهیه کنید چه به شکل حلقه‌ای می‌توانید هم در روغن سرخ کنید هم در فر یا ایرفرایر بپزید.

سرخ کردن در روغن: این روش رایج‌ترین و سریع‌ترین روش برای تهیه پیاز سوخاری است. با این روش، پیازها ترد و طلایی می‌شوند. برای این کار، پیازهای آماده شده را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی شوند.

پختن در فر: اگر به دنبال گزینه سالم‌تری هستید، می‌توانید پیازهای سوخاری را در فر بپزید. برای این کار، پیازهای آماده را روی سینی فر بچینید و در فر از قبل گرم شده قرار دهید تا طلایی شوند.

سرخ کردن در ایرفرایر: ایرفرایر نیز گزینه مناسبی برای تهیه پیاز سوخاری است. این روش باعث می‌شود پیازها کم روغن‌تر و سالم‌تر شوند.

تهیه پیاز سوخاری بدون پودر سوخاری

اگر پودر سوخاری در دسترس ندارید، می‌توانید از آرد نخودچی، آرد سوخاری خانگی یا حتی آرد معمولی استفاده کنید. برای تهیه آرد سوخاری خانگی، نان باگت یا نان تست را خشک کرده و سپس در آسیاب یا غذاساز پودر کنید. البته طرز تهیه پودر سوخاری در منزل را می‌توانید با جزییات کامل در کتاب کاله مطالعه کنید.

بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه پیاز سوخاری با دلستر در سه سوت
  • طرز تهیه میگو سوخاری با پودر پانکو ترد و خوشمزه

ادویه مناسب تهیه پیاز سوخاری

برای طعم‌دار کردن پیاز سوخاری می‌توانید از انواع ادویه‌ها مانند پودر سیر، پودر پیاز، پاپریکا، فلفل سیاه، آویشن، زیره و زردچوبه استفاده کنید. ترکیب این ادویه‌ها به شما کمک می‌کند تا طعم دلخواه خود را به پیاز سوخاری بدهید.

نحوه سرو پیاز سوخاری

پیاز سوخاری را می‌توانید به عنوان پیش غذا، همراه با غذاهای اصلی مانند همبرگر، ساندویچ و سالاد سرو کنید. همچنین می‌توانید از پیاز سوخاری در تهیه انواع سس‌ها و دیپ‌ها استفاده کنید. طرز تهیه سس پنیر پارمسان و طرز تهیه سس سیر را در کتاب کاله مطالعه کنید.

استفاده از پنیر برای طعم‌دار کردن سوخاری

اضافه کردن پنیر به مخلوط پیاز سوخاری، باعث می‌شود پیازها طعم غنی‌تر و کشدارتری پیدا کنند. می‌توانید از پنیر چدار، موزارلا، پارمسان یا هر نوع پنیر دیگری که دوست دارید استفاده کنید.

نظرات شما
آخرین اخبار