دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۵۵۳۵۴
تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۳:۳۲
آوای خزر پیگیری کرد

کمبود شیر خشک در مازندران/۳۷ هزار کودک در مازندران شیرخشک مصرف می‌کنند

کمبود شیر خشک در مازندران/۳۷ هزار کودک در مازندران شیرخشک مصرف می‌کنند
برخلاف آنچه که برخی مسئولان گفته‌اند و برخی رسانه‌ها در خصوص اینکه کمبود شیرخشک در مازندران نداریم نوشته‌اند، اما در کف بازار می‌بینیم این کمبود نتن‌ها احساس می‌شود بلکه برای ۳۷ هزار کودکی که در این استان از شیرخشک تغذیه می‌کنند؛ وجود دارد.

به گزارش آوای خزر از ساری، کمبود شیر خشک در حالی در استان مازندران وجود دارد که دانشگاه علوم پزشکی استان به عنوان متولی سلامت و تأمین‌کننده این کالا بنا بر آنچه برخی رسانه‌ها عنوان داشتند، اعلام کرده که کمبود شیر خشک نداریم.

حتی گفته شده است که شیرخشک بدون هیچ محدودیتی و بر اساس درخواست مصرف‌کنندگان توزیع می‌شود و بر نظارت دقیق مسئولان فنی در داروخانه‌ها نیز تاکید شده است.

یکی از مسئولانی که نخواست نامش فاش شود به خبرنگار ما گفته است که در مازندران ۳۷ هزار کودک شیر خشک می‌خورند که برای مصرف؛ آنها تا ۲۰ قوطی ماهانه می‌توانند شیرخشک دریافت کنند، اما چیزی که اکنون در داروخانه‌ها وجود دارد یا به دست آنها می‌رسد عدد پایین‌تری است و به همین دلیل خانواده‌ها باید از داروخانه‌ای به داروخانه دیگر به دنبال شیر خشک باشند.

او اعلام کرده که قطعا کمبود شیرخشک در مازندران داریم و این موضوع در کشور نیز احساس می‌شود؛ یعنی آنطور که سازمان غذا و دارو گفته گرچه در کشور سالانه ۷۰ میلیون قوطی شیرخشک تولید می‌شود و باید این میزان برای کودکان ما کافی باشد، اما بخشی از آن قاچاق می‌شود و کمبود داریم.

این مسئول که در یکی از داروخانه‌های مرکز استان نیز فعالیت دارد، عنوان کرده است که سیاست‌های اصلاحی دولت باید به گونه‌ای باشد که این کمبود ایجاد نشود؛ به عنوان نمونه یکی از موارد آن؛ وارد کردن بیمه سلامت به بخش عرضه دارو‌ها بود به طوریکه داروخانه‌ها ملزم شدند بخشی از هزینه را از مصرف‌کننده دریافت کنند و برای خیلی از داروخانه‌ها پذیرش این موضوع سخت است.

به گزارش خبرنگار ما، کمبود شیر خشک در مازندران برخلاف آنچه گفته شده که شایعه است و واقعیت ندارد، اما با یک رصد میدانی می‌توانیم به آنچه رخ داده است، اطمینان یابیم.

انتهای پیام/

خبرنگار: آزاده بابانژاد
نظرات شما